Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Jedná se o řadový domek loftového typu s vlastním vchodem z ulice a zahrádkou. Třípatrový moderně provedený loft nabízí : v přízemí - chodba a toaleta, kuchyně (lednice s mrazákem, horkovzdušnou troubou a myčkou) s velkou jídelnou (nebo obývacím pokojem) se vstupem na zahrádku, v 1. patře - pokoj s výklenkem jehož součástí jsou vestavěné police a skříňky (výklenek je vhodný např. pro knihovnu či pracovnu) a koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a vestavěnými skříňkami, ve 2. patře - pokoj s vestavěným šatníkem, do kterého se vchází a další úložné prostory. Dům je o velikosti 72m2 plus zahrádka 25m2. Parkovací místo v parkovacím domě po dohodě za poplatek.

Atraktivní lokalita s výbornou dostupností do centra (pár kroků od stanice metra Palmovka a autobusového nádraží).

K nastěhování ihned.

Nájem 22 500

Poplatky 3 000 + elektřina

A unique rowhouse property to view consisting of 3 floors, a modern bathroom, private garden and secure private parking space, 100 meters from Metro, bus and tram connections.

We offer a modern rowhouse - 72m2 with a 25m2 garden in a modern loft award winning development (2006). This three level property has its own private entrance to the street. You enter into a hallway with a 2nd bathroom on the left hand side and then carry on into the first room. Each level presents a room. The bottom floor offers a kitchen with inbuilt appliances (fridge & freezer, glass-ceramic hob, electric hot-air owen combined with microwave oven and dishwasher). This room can be used as a dinning room or lounge. It has french doors leading into the private garden with in built patio area. Walk up the stairs and you will enter another room, which has got a modern bathroom (with toilet, sink, monsoon shower, space for a washing machine and in-built storage), library area and room that can be used as a lounge. The top floor is very spacious (with open cathedral ceiling) master bedroom with walk-in-wardrobe and additional inbuilt storage space. The apartment has newly resurfaced wooden floors, is freshly painted and clean. It is spacious, light and suitable for a modern couple.

Private parking space right next to it, in an enclosed secure garage can be provided for additional fee. Right between the apartment and secure garage is a cozy restaurant. The area in general offers everything you need (restaurants & bars, shops, doctors, schools, pharmacy etc. – Harfa shopping center is 10 minutes by foot) and mainly the metro stop is literally 100m from your door (yellow line) along with both bus & tram connections.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580397
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 25 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.