Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 139 m² bez realitkyKlausova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Klausova, Praha - StodůlkyVybaveno • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dlouhodobě pronajmeme prostorný byt 3+kk s terasou a garáží v atypickém bytovém domě z roku 1999. Terasovitý dům je umístěn v rozlehlé soukromé zahradě a klidné (neprůjezdné) ulici, na okraji oblíbené přírodní rezervace Prokopské údolí.

Byt o velikosti 104 m2 disponuje navíc velkou terasou (35 m2), z pohledu ze zahrady se jedná o zvýšené přízemí s absolutním soukromím. V ceně nájmu je velmi prostorná garáž (27 m2) s úložným prostorem, ze které je přímý vstup do bytu. Další kryté parkování pod uzamčením je možné před garážemi, popř. volně na ulici (není modrá zóna). Orientace bytu J+V, byt má dva samostatné vchody s tím, že vstup přes garáž je plně bezbariérový. Dvě malé chodby u vstupů (2,5 m2 a 7,5 m2) disponují úložnými prostory, z hlavní chodby (11,5 m2) se vstupuje do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (44 m2), dětského pokoje (13,5 m2), koupelny (6 m2) a WC. Z obývacího pokoje je pak vstup na terasu a do ložnice (19 m2).

Byt je zařízený, kuchyňská linka je vybavena značkovými spotřebiči (převážně Miele). Dětský pokoj je nyní vybaven jako pracovna a pokoj pro hosty. Změny ve vybavení bytu jsou možné. Na podlaze jsou plovoucí podlahy a dlažba. Koupelna po částečné rekonstrukci disponuje vanou a sprchovým koutem, WC je samostatně. V bytě jsou instalována nová kvalitní okna. Topení obstarává vlastní plynový kotel. K dispozici internet od UPC a satelit.

Dobrá dopravní dostupnost na metro B, zastávka autobusu je 6 min chůze a autobusem 7 min na metro Nové Butovice nebo 15-20 min chůze na metro Lužiny. Veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí, přímo naproti domu je pošta a poliklinika, několik škol a školek, v pěší dostupnosti Albert, Lidl, menší nákupní středisko, vyhlášené restaurace. Výborně dostupné je letiště, Metropole Zličín nebo Galerie Nové Butovice.

Byt je volný od 1.1.2020. Požadována vratná peněžní jistota ve výši 30.000 Kč. Nájemné 20.000 Kč + zúčtovatelná záloha na poplatky a vodu 2.500 Kč + převod energií (plyn, elektřina) na nájemce nebo po dohodě možná záloha 2.500 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581288
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha139
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.