Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyNa Slatince, Praha - Záběhlice

Na Slatince, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 10 m²
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 100 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


POZASTAVENO:

Prosím v současné době zatím neposílejte poptávku.

Jakmile dokončíme domluvené prohlidky připadne budeme hledat dále..

..............................

Nabízíme DLOUHODOBÝ PRONÁJEM vybaveného bytu 3+kk v moderní novostavbě Praha 10, Zahradní Město:

Popis :

3 + kk, 62 m2 +10m balkon, klimatizace , kryté garážové stání. Jedná se o moderní novostavbu ve 4 NP. Byt je velmi dobře dispozičně řešen a vybaven. Obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem (myčka, varná deska, trouba lednice s mrazákem), francouzská okna se vstupem na balkon.

Dva samostatné pokoje, koupelna s vanou (k dispozici pračka se sušičkou), samostatné WC , komora/šatna. V bytě je dostatek úložných prostor a vestavné skříně. V případě zájmu je možné pronajmout kryté parkovací stání.

Metro 7 min. Autobus u domu 1 min chůze.

Cena 22 500 CZK/ měsíc + kompletní poplatky vč. energií (jedná se o veškeré zálohové platby cca 5 100Kč , vč. elektřiny dle spotřeby Kč – pravidelně bude vyúčtováno dle skutečné spotřeby). V ceně služeb je zahrnut náklad na Internet bez omezení FUP.

V případě zájmu lze využít parkovací stání s doplatkem 1500 / měsíc.

Vratná kauce : 30 000 Kč

Pouze nekuřáci bez domácích mazlíčků

Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný maximálně pro 4 osoby (rodinu). Nastěhovat se můžete takřka ihned.

Preferujeme a garantujeme seriózní jednání.

Klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností a kvalitní infrastrukturou a službami v místě. Veškeré služby a nákupy, kulturní i sportovní vyžití, školy a školky v pěší vzdálenosti. Moderní nadčasový dům se nachází na úpatí svahu ve stávající zástavbě. Tato lokalita je jednou z žádaných právě pro svůj klid, zeleň a atmosféru. Např. krátká procházka k nedalekému Hamerskému rybníku s kostelem Svaté panny Marie nebo romantická stezka podél břehu potoka Botiče...

Doprava: Výhodu je snadná dostupnost do centra města. MHD Vás dopraví k nejbližší stanici metra „ Strašnická „ ev. Skalka a za dobu mezi až 6-7 minutami. Případně lze využít přímou linku BUS 188 na Metro Pankrác. Zastánci automobilové dopravy jistě ocení velmi blízký nájezd na Jižní spojku.

Obchody a obchodní centra: V těsném sousedství se nachází supermarkety Penny Market 300m, TESCO 400 m, Lidl 800 m, Lékárny, poliklinika, večerka, květiny …. Pro větší nákupy dojezdem do 10 minut : Kaufland Michle, Europark Hostivař, TESCO Eden, Arkády Pankrác, TESCO Skalka atd ...

Zdravotnictví:

Poliklinika Zahradní Město (4 minuty chůze).

Sportovní vyžití:

Přímo naproti domu je sportovní areál a sokolovna. Případně cca 5 minut chůze oblíbený sportovní areál Hamrsport (tenisové kurty, beach voleybal, tenis, squash, restaurace. .

Školy:

Základní škola přímo v nedaleké ulici (3 min) mateřské školky, které jsou zde dvě, jsou rovněž v docházkové vzdálenosti .

Pošta, banka:

Pošta je ve vzdálenosti 7 minut pěší chůze. Pobočka Komerční banky (4 min chůze)

Restaurace:

V blízkém okolí se nachází menší hospůdky a restaurace či pizzerie

LONG-TERM RENTAL of a smaller 3+kk apartment in a modern new building in Prague 10, Zahradní Město:

Description:

3 + kk, 62 m2 + balcony + covered parking space, storage room, air conditioning, modern new building, on the 4th floor, French windows, kitchen unit, washer with dryer, dishwasher, hob, oven, fridge with freezer, separate toilet. The layout of the apartment consists of a living room with a kitchen and dining area, 2 separate rooms, a bathroom with a bathtub, a separate toilet, and a storage room (closet). It also includes a covered parking space if desired.

Metro 6 min. Bus stop 1 min walk.

Price 22,500 CZK/month + all fees including utilities (all advance payments approximately 5,000 including electricity according to consumption - will be regularly billed according to actual consumption). The price also includes the cost of unlimited FUP Internet. (if desired, a parking space can be used for an additional fee of 1,500/month).

Deposit: 1 x monthly rent

Non-smokers without pets only

Quiet location with excellent transport accessibility and quality infrastructure and services on site: All services and shopping, cultural and sports activities, schools and kindergartens within walking distance. The modern timeless building is located at the foot of a slope in an existing development. This location is one of the desired ones precisely for its peace, greenery, and atmosphere. For example, a short walk to the nearby Hamerský pond with the church of the Virgin Mary or a romantic path along the banks of the Botič stream...

Transport: The advantage is easy access to the city center. Public transport buses, which will comfortably take you to the nearest metro station "Strašnická" or Skalka in 5 to 6 minutes. Alternatively, line 188 to Metro Pankrác. Fans of car transport will surely appreciate the very close access to the Southern Link.

Shops and shopping centers: In the immediate vicinity are supermarkets Penny Market 300m, TESCO 400m, Lidl 800m, pharmacies, polyclinic, convenience store, flowers.... For larger shopping within a 10-minute drive: Kaufland Michle, Europark Hostivař, TESCO Eden, Arkády Pankrác, TESCO Skalka, etc...

Healthcare: Zahradní Město Polyclinic (4 minutes walk). Nearby Vinohrady hospital and Thomayer hospital.

Sports activities:

Directly opposite the house is a sports complex and gym. Alternatively, about 5 minutes walk to the popular sports complex Hamrsport (tennis courts, beach volleyball, tennis, squash, restaurant...).

Schools:

The elementary school for your convenience and the safety of your children is located directly in the nearby street (3 min). The two kindergartens are also within walking distance.

Post office, bank: The post office is a 7-minute walk away. Komerční banka branch (4 min walk).

Restaurants: In the nearby area, there are smaller pubs and restaurants or pizzerias.

The apartment is strictly non-smoking, suitable for a maximum of 4 people (family).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832601
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 10 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDJesenická
🚶 131 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 961 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 436 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 683 m (4 min)
RestauraceEl Café Bueno
🚶 302 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 337 m (4 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 330 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚘 1 341 m (4 min)
SportovištěTJ Astra
🚶 145 m (2 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.