Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyBubenská, Praha - Holešovice

Bubenská, Praha - HolešoviceMHD 4 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 133 Kč
+ Vratná kauce30 266 Kč


Pronajmeme částečně zařízený byt 1+kk (44 m2) v cihlovém činžovním domě v Holešovicích, v klidné částí Bubenské ulice poblíž Výstaviště. Byt se nachází 500 metrů od zastávky tramvaje Veletržní palác i od stanice metra Vltavská.

V budově je výtah s výstupem přímo před vchodem do bytu. Topení je zajištěno dálkově. Okna ústí do klidného vnitrobloku. Součástí bytu je klimatizace.

Do bytu se vstupuje přes mohutné bezpečnostní dveře. V předsíni najdete botník s věšákem. Z předsíně je dále vstup do koupelny s toaletou, umyvadlem a vanou a do obytné části. Kuchyňský kout je vybaven linkou, policemi, elektrickým sporákem, digestoří, myčkou, malou lednicí a pračkou. Zbývající část pokoje je zařízena knihovnou, barovým pultem s dvěma židlemi, konferenčním stolem a skříní. Prostor určený k užívání jako ložnice je možné dle potřeby oddělit závěsem. Zařízení na fotkách, které není součástí tohoto popisu již není součástí bytu.

Byt se nachází v 6. patře a je vhodný pro pár i jednotlivce. V bezprostředním okolí se nachází řada kaváren a restaurací. Na nedalekém Řezáčově náměstí se pravidelně konají farmářské trhy. Nejbližší supermarket je asi 3 minuty chůze (Albert), nedaleko je také Obchodní centrum Stromovka (Lidl). Okolí je vhodné pro procházky či běhání u řeky, překrásná Stromovka je vzdálená 500 metrů.

Cena 13 000 Kč/měsíc + poplatky (2 133 Kč/měsíc (vypočteno pro jednu osobu, pro další osobu je třeba počítat cca o 500 Kč víc)). Elektřinu a internet si zařizuje nájemce.

Kauce je ve výši dvou měsíčních plateb (nájem + poplatky).

Preferujeme nekuřáky a dlouhodobý nájem.

Zájemce prosíme o zprávu, kde nám o sobě napíšete pár vět. Na konkrétním čase prohlídky bychom se dohodli individuálně ve zprávě.

Partially furnished one-bedroom apartment (44 sqm) in a brick apartment building in Holešovice, located in a quiet part of the Bubenská street near the Výstaviště (the Exhibition Hall). The appartment is within 500 meters from both the tram stop Veletržní palác the metro station Vltavská.

The building has its own elevator. Heating is provided via a public hot water pipeline system. All the windows are directed into a quiet courtyard. The apartment contains an AC unit.

The hallway is furnished with a hanger and the shoe rack. The hallway leads to the bathroom and to the living room. The bathroom contains a toilet, sink and a bathtub. The kitchen area is equipped with the cupboard, shelves, electric stove top, dishwasher, refrigerator and washing machine. The rest of the room is furnished with a library, a small bar table with two chairs, a coffee table and a wardrobe. The bedroom area can be separated from the living area by a curtain. The furniture visible on the photos which is not described above is not part of the apartment.

The apartment is located on the 6th floor and is suitable for a couple or individuals. There are many cafés and restaurants in the vicinity. The nearby Řezáčovo square often hosts farmers’ markets. The nearest groceries store is about 3 minutes walk (Albert). Stromovka shopping center (with Lidl groceries) is nearby as well. The surrounding area is suitable for walking or jogging by the river, beautiful Stromovka park is just 500 meters away.

Price: CZK 13,000 / month + utilities (CZK 2,133 / month for one person). The utilities are excluding electricity and the internet.

The rental deposit is 2 months’ payment (including utilities).

We prefer non-smokers and a long-term renters.

If interested, please write us also a few lines about yourself. The apartment will be available for a tour - exact time would be agreed on an individual basis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581986
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 393 m (5 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 427 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 311 m (4 min)
BankaOberbank
🚶 589 m (7 min)
RestauraceRestaurace U Výstaviště
🚶 314 m (4 min)
Lékárna
🚶 405 m (5 min)
ŠkolaBratrská škola
🚶 608 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 2 303 m (5 min)
SportovištěMammut
🚶 200 m (2 min)
Hřiště
🚶 726 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.