Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 96 m² bez realitkyBělehradská, Praha - Vinohrady

Bělehradská, Praha - VinohradyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Krásný, slunný byt 3+1 s balkónem . Klasický Vinohradský byt s parketami a vyššími stropy, který je po rekonstrukci( moderní koupelna se sprchovým koutem /stáří 1 rok/ a kuchyň IKEA) Byt se nachází ve 4NP činžovního domu, situovaného nedaleko stanice metra I.P.Pavlova a Muzeum - docházková vzdálenost do centra. V blízkosti domu je dostupná veškerá občanská vybavenost /školy, obchody TESCO v bezprostřední blízkosti/ dále restaurace a fast foody /. Dva z pokojů jsou situované do vnitrobloku. Byt je částečně vybaven. Kuchyně: kuchyňská linka se spotřebiči jejíž součástí je myčka, mikrovlnka, pečicí trouba, sklokeramická deska. Jídelní stůl, 4 židle, v obýváku sedačka, obývací stěna, knihovna, v pokojích vestavěné skříně, součástí vstupní haly je šatna. V koupelně je k dispozici pračka. Po domluvě je možné byt dovybavit či naopak. Doprava: tram č. 11,13, 22, 16,10,6,4,23 2 min chůze, METRO 2 min chůzí C, 5 min A. Byt je nekuřácký.

Beautiful, sunny apartment 3 + 1 with balcony. Classical Vinohrady apartment with parquet floors and higher ceilings, which is after reconstruction (modern bathroom with shower / stand 1 year / and kitchen IKEA) In the vicinity of the house there are civic amenities / schools, shops TESCO in the vicinity / restaurants and fast food / . Two of the rooms have windows situated to the courtyard. The apartment is partially equiped: Kitchen: microwave, oven, ceramic hob, dining table, 4 chairs, sofa in the living room, TV, library, built-in wardrobes in the bedrooms, in the entrance hall is also a cloakroom. There is a washing machine in the bathroom. Upon agreement, it is possible to add more furniture or vice versa. Transport: tram no. 11,13, 22, 16,10,6,4,23 2 min walk, METRO 2 min walk C, 5 min A. The apartment is non-smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582068
Dispozice3+1
Dostupné od6. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 49 m (1 min)
PoštaPraha 24
🚶 334 m (4 min)
ObchodManni Mini Market
🚶 39 m (0 min)
BankaEqua Bank
🚶 61 m (1 min)
RestauraceYosoki
🚶 38 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 211 m (3 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 350 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Čtyřlístek
🚶 427 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 374 m (4 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 556 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.