Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 123 m² bez realitkyNa Plzeňce, Praha - Smíchov

Na Plzeňce, Praha - SmíchovVýtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízíme k pronájmu, po nedávné rekonstrukci půdních prostorů, slunný mezonetový byt 3+kk 123 m2 v 6.a 7. NP cihlového secesního domu také po kompletní rekonstrukci, 5 minut chůze od smíchovského břehu Vltavy a 10 minut od OC Nový Smíchov Anděl. V bytě jsou nové rozvody vody, odpadu, elektřiny, plynu i telekomunikačních dat.

Ve spodním podlaží se nachází kuchyňský kout s velkou obývací místností 43 m2. V kuchyni je nová kuchyňská linka (bílý lesk, na foto modrá ochranná fólie) s elektrickou varnou deskou, troubou, myčkou nádobí a digestoří. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, bidet a wc. V horním patře se nacházejí dvě atypické místnosti, vhodné pro ložnice nebo pracovnu , ze kterých se vychází na 17m2 terasu s výhledem do vnitrobloku a na Paví Vrch v Radlicích. Dále se v horním patře nachází 2.koupelna s vanou, wc, umyvadlem a bidetem a technická místnost 5,5 m2 s plynovým kondenzačním kotlem, který ohřívá vodu užitkovou i na topení. Jinak je byt nezařízený. Na podlaze položena plovoucí podlaha.

Vytápění i teplá voda jsou lokální na kondenzační plynový kotel. V domě je nový výtah.

Dům se nachází v těsné blízkosti Vltavy, tramvaje stanice Plzeňka a stanice metra Smíchovské nádraží.

Měsíční nájemné 23.000 kč plus zúčtovatelné zálohy na služby v domě 800 kč za měsíc a osobu (výtah, osvětlení a úklid domu, odvoz odpadu a spotřeba vody v bytě) plus individuální spotřeba elektřiny a plynu. Měřidla energií se převádějí na nájemce, který hradí spotřebu přímo dodavatelům PRE a Pražské Plynárenské a.s.

Nájemcem se mohou stát jen občané EU nebo s trvalým pobytem v České republice. Realitní kanceláře, prosím nevolat. V případě zájmu volejte 00420 722498589.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583619
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha123
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.