Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 115 m² bez realitkyKrkonošská, Praha - Vinohrady

Krkonošská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby490 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný kompletně rekonstruovaný byt 3+1 o výměře 115 m2 ve 3. patře cihlového historického domu (bez výtahu), s výhledem do sousedících Riegerových sadů. Byt se pronajímá kompletně vybavený, nábytek byl zhotoven na míru ve vysokém standardu (kuchyně - jasanový masiv, kouřový dub a dřez FRANKE, ložnice dubový masiv a dýha, obývací pokoj s jídelnou kombinace vybraného dřeva a pískovaného skla ve stylu inspirovaném art deco). V bytě veškeré domácí spotřebiče SIEMENS/Bosch - pračka, sušička, kombinovaná mikrovlnná a horkovzdušná trouba, myčka, indukční plotna. Dispozice: vstupní hala, která slouží jako příjemné posezení pro hosty, z haly je vstup do šatny, kuchyně, hlavní ložnice, obývacího pokoje a jídelny. V bytě je oddělena koupelna a WC. Každá místnost má samostatný vchod, do reprezentativní jídelny a obývacího pokoje vedou dvoukřídlé prosklené dveře s pískovaným vzorem a podobné obě místnosti též propojují, čímž poskytují otevřený, působivý prostor pro společenská a rodinná setkání. Jídelní stůl lze také částečně rozložit a na jeho místo sklopit plnohodnotnou postel, jinak ukrytou v nábytku a vytvořit tak z jídelny druhou ložnici, když je potřeba. Jídelna a obývací pokoj jsou orientovány do ulice, z arkýře v obývacím pokoji je výhled přes Riegerovy sady na Pražský hrad. Skvělá dopravní dostupnost - v pěší vzdálenosti metro náměstí Jiřího z Poděbrad, cca 15 minut chůze též nám. Míru a Muzeum, tram 11, 13, 10, 16, 4, 22, 9, 5, 15, 26; Václavské náměstí pěšky 15 minut. Měsíční platby: 35 000 Kč nájem + 490 Kč/osoba zúčtovatelné poplatky; elektřina přepis na nájemce. K dispozici od října 2022.

For rent: a beautiful, fully renovated spacious apartment (three rooms + kitchen, 115 sqm, 4th floor, no elevator) in a historical brick building, with a view of the neighboring park (Riegerovy sady). The apartment is fully equipped and has been furnished with custom made wooden furniture in a very high standard (kitchen made of ash, smoke-blackened oak and equipped with a FRANKE granite sink, bedroom of oak, living and dining room made of a combination of hardwoods and sanded glass panes inspired by art deco). Equipped with SIEMENS/Bosch appliances: washing machine, drier, combination microwave/hot air oven, dishwasher, induction stovetop. Layout: the entrance hall with welcoming seating for guests, from which all other rooms are accessible: the closet, kitchen, bedroom, bathroom, separate toilet, living room and dining room. Each room has a separate entrance, and the representative dining room and living room are both accessible through double doors with sanded glass inlays, and connected with the same, providing an impressive interior for social gatherings and dinners. The dining room table can be partially disassembled and replaced with a folded king size bed concealed in the furniture, providing a second bedroom instead, when needed. The dining and living rooms face the street, and a bow window allows for a view of the Prague castle over the adjacent park. Great public transport availability: Jiřího z Poděbrad Metro A within walking distance, 15 minutes walking to náměstí Míru and Muzeum, tram lines, 11, 13, 10, 16, 4, 22, 9, 5, 15 and 26 all within walking distance, Wenceslas square 15 minutes downhill. Monthly payments: 35 000CZK rent + 490 CZK per person for services; electricity contract will be transferred to tenant. Available October 2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584599
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha115
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Prdlavky
🚶 235 m (3 min)
PoštaPraha 33
🚶 750 m (9 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 190 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 609 m (7 min)
RestauraceThe Tavern
🚶 148 m (2 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 391 m (5 min)
ŠkolaPrague College
🚶 439 m (5 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 259 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 274 m (3 min)
HřištěU Draka
🚶 270 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.