Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 49 m² bez realitkyOblouková, Praha - Vršovice

Oblouková, Praha - VršoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný / krásný byt 2+kk o velikosti 49 m2 v historickém domě kousek od Vršovického náměstí, Praha 10, u parku Grébovka a nedaleko nám. Míru. Byt je velmi světlý, nachází se ve 3. patře s výtahem.

Dům se nachází v místě s velmi dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností (tramvaj, autobus a metro cca 10 min tramvají a také do centra Prahy je to kousek.

V bytě je nová moderní kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (myčka nádobí, digestoř, horkovzdušná trouba a plynová varná deska), dále také včetně hrnců, talířů, skleniček, hrnečků, příborů a rychlovarné konvice. Součástí je i lednice s mrazákem.

V koupelně je vana, závěsná skříňka, skříňka s poličkami dále pak pračka plněná vrchem a závěsné topení.

V obýváku je dřevěné patro na spaní s matrací, peřinami, polštáři a v případě zájmu i s povlečením. Součástí patra jsou vestavěné skříně. Dále v obývacím pokoji je rozkládací pohovka, konferenční stolek, TV stolek, možno zanechat i televizi a koberec a zrcadlo.

V předsíni je veliká vestavěná skříň a také malý kumbálek jako úložný prostor vedle kterého je oddělený záchod.

Zanedlouho bude součástí i nově zrekonstruovaný sklep.

Hledáme nájemce , kteří ocenění úplnou vybavenost bytu, bude se jim líbit design a ocenění , že se mohou nastěhovat jen s osobními věcmi. V ceně je započítány i internet, router a Wi-Fi

Byt je vybavený tak jako na fotkách.

Byt je připraven k nastěhování od 1.4.2020

Offer for rent newly renovated / beautiful apartment 2 + kk size 49 m2 in a historic house near Vršovické Square, Prague 10, near the park Grébovka and near us. Peace. The apartment is very bright, located on the 3rd floor with elevator.

The house is located in a place with very good civic amenities and transport accessibility (tram, bus and metro about 10 minutes by tram and also to the city center is a short walk.

The apartment has a new modern kitchen including built-in appliances (dishwasher, hood, hot air oven and gas hob), as well as including pots, plates, glasses, mugs, cutlery and electric kettle. There is also a fridge with freezer.

In the bathroom there is a bathtub, hanging cabinet, cabinet with shelves, washing machine filled with top and hanging heating.

In the living room is a wooden floor for sleeping with mattresses, duvets, pillows and, if interested, with sheets. Part of the floor are built-in wardrobes. Furthermore, the living room has a sofa bed, coffee table, TV table, can also leave a TV and carpet and mirror.

In the hall is a large built-in wardrobe and also a small closet as a storage space next to which is a separate toilet.

The newly reconstructed cellar will soon be part of it.

We are looking for tenants who appreciate the full amenities of the apartment, they will like the design and appreciation that they can only move in with personal belongings.

The apartment is equipped as in the pictures.

The apartment is ready for occupancy from 20.1.2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584714
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.