Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPod Zvonařkou, Praha - Vinohrady

Pod Zvonařkou, Praha - VinohradyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Nádherný, vzdušný byt ve velmi žádané lokalitě na Praze 2 – Královské Vinohrady. Pouze 5 minutové spojení tramvají do centra na Muzeum! Nejbližší zastávka tramvaje Nuselské schody. Nejbližší supermarket BILLA je dostupný pěšky či 1 zastávku tramvají. Tento plně vybavený byt 2+kk o celkové rozloze 52,6 m2 je nový, renovovaný, čistý a světlý. Tichá lokalita se spoustou zeleně poblíž. Zároveň blízko restaurací, hospůdek a kaváren. Perfektní dostupnost kamkoliv tramvají a metrem. Byt se nachází v 5. patře s výtahem. Má bezpečnostní dveře dělané na zakázku, vstupní chodbu se skříněmi s uložným prostorem, dále spíž, samostatný záchod s umyvadlem, světlou kuchyni se všemi spotřebiči (elektrický sporák, myčka, lednička/mrazák) a jídelním stolem. V obýváku je gauč, konfereční stolek a obývací stěna, plynové topení. V kuchyni a obýváku je linoleum. Nádherný výhled ven do zeleně či historických budov.

Ložnice je velmi prostorná, má parkety, 1 velkou postel se 2 matracemi a skříň na ošacení, zároveň pracovní kout s internetovým wifi připojením (v ceně). V koupelně je vana se sprchou, umyvadlo, skříňka se zrcadlem a pračka.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 4,30m2 vhodná ke skladování sezónních věcí. K dispozici je nájemníkům sdílený dvůr se zelení.

Tento byt je ideální pro jednu, MAXIMÁLNĚ 2 osoby. Domácí mazlíčci nejsou povoleni. Kouření v bytě není tolerováno.

Pronájem je na dobu určitou (1 rok či 2 roky) s možností prodloužení. K dispozici IHNED.

Spotřeba elektřiny je odhadem cca 2 300,00Kč měsíčně, PLATÍTE JI SAMI DLE SPOTŘEBY.

Spotřeba plynu je odhadem je cca 2 000,00Kč měsíčně, PLATÍTE JI SAMI DLE SPOTŘEBY.

POPLATEK 900,00 Kč služby za osobu (voda,popelnice, osvětlení, výtah a úklid veřejné chodby).

Vratná kauce = 2 měsíční nájmy. Seriózní majitel, pouze vážné nabídky prosím.

PROHLÍDKY možné o víkendu (sobota-neděle) dle předchozí domluvy. Pošlete SMS na 731-557-597, budeme Vás kontaktovat. Žádné telefonáty prosím. Kontakt pouze od potenciálních nájemníků, vzkazy od realitek a makléřů budou ignorovány.

Gorgeous, airy apartment in a desirable location of Prague 2 – Královské Vinohrady. Only a 5-minute tram commute to Muzeum station (downtown/Wenceslas Square). The apartment is 2+kk and 52,6 m2 large. It is new, renovated, clean, with lots of light. Nice and quiet area with lots of green parks nearby yet at the same time, convenient location with tram and subway access. Nearest tram station Nuselské schody. Many restaurants nearb. Billa supermarket and small convenience stores walking distance.

The apartment consists of an entry hallway with a customized safety door. There’s a pantry, separate toilet with wash basin and tall, built-in storage cabinets. The kitchen comes with all appliances (electric stove, microwave, dishwasher, fridge/freezer, kettle) and dining area (table & chairs). The living room has a couch, glass coffee table and furniture. Gas heating (WAW type). The large bedroom with 1 king-size bed (with 2 mattresses) also has a work station for your computer, plus a large wardrobe for your clothes. Bathroom offers a bathtub with installed shower, wash basin, mirror and washing machine. There’s also a basement unit for off-season storage (4,30 m2 large). Tenants can also use a courtyard for relaxing outside, great in the warmer months.

The apartment is ideal for 1 or MAXIMUM 2 people. It is perfect for a working professional. No pets allowed. No smoking allowed.

Annual lease or 2-year lease available. Apartment available IMMEDIATELY.

Estimated monthly electric bill is approx. 2 300,00 CZK, you only pay ACTUAL CONSUMPTION.

Estimated monthly gas bill is approx. 2 000,00 CZK, you only pay ACTUAL CONSUMPTION.

Monthly fee of 900 CZK per person includes the following services (water, trash disposal, lights in the common areas, cleaning services in the shared areas).

Returnable deposit = 2 months’ rent. Great, no-nonsense owner. Serious offers only please.

APPOINTMENTS to view possible on the WEEKENDS only (Sat-Sun) based on prior agreement. Text message 731-557-597, absolutely NO phone calls please. Contact only from potential tenants, no real estate agencies pls.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586280
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.