Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkySaarinenova, Praha - Hloubětín

Saarinenova, Praha - HloubětínMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 9,9 m² • Sklep 2,5 m²
Měsíční nájemné27 500 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce55 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme světlý, čerstvě vymalovaný a udržovaný byt o celkové podlahové ploše 79,4 m² s verandou 9,9 m² ve 4. NP s výtahem na poschodí v oblíbené rezidenční čtvrti Suomi Hloubětín, v ul. Saarinenova. Byt je orientován na jihovýchod. K bytu náleží garážové stání a sklep pod zámkem. V domě je kočárkárna. Byt je k dispozici okamžitě.

Asi 100m od domu je tramvajová zastávka linky č. 7. Stanice metra trasy B – Kolbenova je zhruba 3 min. jízdy tramvají, dále autobus č. 94.

Obývací místnost se vstupem na verandu je vybavená kuchyňskou linkou s vestavěnou ledničkou, myčkou, elektr. troubou, sklo-keramickou varnou deskou, odsavačem a jídelním stolem se židlemi.

Byt má dvě samostatné ložnice, dvě WC, z nichž jedno je v koupelně s vanou. V předsíni bytu jsou zabudovány skříně s velkým úložným prostorem. Další vybavení bytu po dohodě s nájemcem.

Měsíční nájemné činí 27 500,- plus záloha na služby 4 400,- Kč (vytápění, teplá a studená voda, výtah, osvětlení a úklid společných prostor aj.). Náklady na elektřinu a internet jdou na vrub nájemce. Jistota ve výši dvou měsíčních nájmů je vratná, nájemné na první měsíc předem a dále dle dohody.

Příjemné bydlení v sousedství říčky Rokytky je vhodné také pro rodiny s dětmi a všechny, kdo rád tráví čas aktivně - v pěší vzdálenosti je dětské hřiště, fitness louka, nedaleko je Hloubětínský zámek a přírodní park se spoustou zeleně a několika cyklostezkami. Mateřská škola je vzdálená cca 2 minuty chůze, stejně jako kavárny, restaurace, drobné obchody, jóga studio nebo vinárna. Supermarket Lidl je od domu vzdálen 15 minut pěšky, v dojezdové vzdálenosti se nachází i obchodní centrum Černý Most - IKEA, Hornbach, nákupní galerie s obchody a službami, hypermarkety Tesco, Kika a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588217
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Sklep 2,5 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 9,9 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 127 m (2 min)
PoštaPraha 94
🚘 1 837 m (5 min)
Obchod
🚶 559 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 837 m (5 min)
RestauraceU dvou smrků
🚶 832 m (10 min)
LékárnaEkolékárna Hloubětín
🚘 2 058 m (6 min)
ŠkolaStřední zahradnická škola a SOU s.r.o Praha
🚘 1 817 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská - odloučené pracoviště Sadská
🚘 1 496 m (4 min)
Sportovištěbazén Hloubětín
🚘 2 114 m (6 min)
Hřiště
🚶 373 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.