Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyVýtah • Garáž
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný útulný byt 2+kk o celkové rozloze 54 m2 s hezkým balkonem (4,8 m2) v klidném vnitrobloku oblíbeného projektu Nová Harfou na Praze 9.

Byt se nachází v 5. patře a skládá se ze vstupní haly, koupelny s vanou a toaletou, prostorné komory, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a balkónu.

Byt je vybaven spotřebiči - v koupelně pračka, v kuchyni vestavěná lednice, elektrická trouba, sklokeramická varní deska, digestoř a myčka nádobí.

Do bytu se vchází vstupní halou, ve které je nainstalovaný nástěnný věšák. Z haly vedou dveře do koupelny, kumbálu, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Okna jsou orientována na východ. Obývací pokoj s kuchyní je prostorný a světlý. Je tady přípojka na společnou domovní anténu, telefon a kabelový internet (o2, upc, a další...).

Vstup na balkón je z obývacího pokoje. Obě místnosti jsou také velmi tiché, protože se nachází ve vnitrobloku a jsou tak skvěle odstíněné od okolních rušných ulic.

V koupelně se náchází vana, umyvalo, toaleta a pračka. V kumbálu jsou pak nainstalované poličky a věšáky pro lepší využití prostoru. Je zde i elektrická zásuvka, která může sloužit pro připojení sušičky prádla.

Byt bude čerstvě vymalován. Topení je zajištěno centrálním zdrojem tepla, díky kterému jsou měsíční poplatky 3.000,- Kč/měsíc včetně elektřiny.

Byt je k dispozici od 1.2.2020. Pro víc informací mně kontaktujte.

We offer you a beautiful cozy 2+kk apartment with total floor area of 54 m2 with nice balcony (4,8 m2) to quiet countyard in popular project of Nová Harfa in Prague 9.

The apartment is situated on 5th Floor and consists of an entrance hall, bathroom with bathtub and toilette, spacious closet, living room with kitchen niche, bedroom and balcony.

The apartment is equipped with following appliance: washing machine in bathroom, built in fridge, electric oven, electric hob, fan extractor and dishwasher).

Access to the apartment from the entrance hall with a hanger installed. The hall leads to the bathroom, closet, bedroom and living room with kitchen niche. Windows of the apartment are oriented to the East. The living room with kitchen niche and the bedroom are spacious and bright thanks to the big windows. There are plugins for connection to a building TV antenna, telephone and cable internet (o2, upc, and more...). Balcony is accessible from living room. Both rooms are very quiet, because they facing backyard and its perfectly shielded from surrounding rush streets.

In the bathroom you can find bathtub, toilette, sink and washing machine. In closet there are storage compartments installed for more effective usage of space. Electric plug-in is there too, so clothes dryer can be connected.

Apartment will be newly painted. Heating is provided centrally and thanks to this the monthly bills are just 3.500 CZK/month (including electricity).

The unit will be available from 1.2.2020. For more information, please, contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588714
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha54
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.