Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPočátecká, Praha - Michle

Počátecká, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízím byt k pronájmu, 50,3 m2, v cihlovém domě v 1. patře ve skvělé lokalitě poblíž metra C Budějovická/Kačerov, Praha 4. Byt je po rekonstrukci, okny situován do ulice. Kuchyně a koupelna plně vybavena spotřebiči (vč. pračky a myčky nádobí). Dle dohody možné zanechat nábytek v ložnici (postel a šatní skříň vhodně pasuje do prostoru) a sedací soupravu v obývacím pokoji. Dále je byt vybaven knihovnou a dvěma vestavěnými skříněmi. Dle dohody také možné ponechat přípravu na projektor a reproduktory.

K bytu náleží uzamykatelný sklep. Společné prostory ve sklepě jsou rozlehlé – možnost odkládat např. jízdní kola. V současné době se připravuje ve sklepě klubovna/společenská místnost. Dům je zateplen, okna vyměněna za plastová, celkově velmi dobře udržován. Na útulné domovní zahradě ve vnitrobloku (zamyká se) k dispozici posezení s grilem a dětským hřištěm (pískoviště, skluzavka, houpačky). K dispozici také kočárkárna a možnost vyhrazeného stání pro automobily před domem (počet míst omezený).

Okolí

Klidné prostředí, bohatá škála služeb. Centrum služeb na metru Budějovická (obchodní centrum DBK), řada supermarketů (Billa, Lidl, Albert atd.), poliklinika, úřad Prahy 11 s Czech Pointem, restaurace, kavárny, sportovní aktivity (fitness centra, např. v DBK nebo v Balance Clubu na Brumlovce), školka 300m. V přilehlých ulicích dvě večerky, komunitní centrum s restaurací/kavárnou a tři další restaurace (vše 3 min pěšky), cukrárna Hájek (1 min pěšky). V blízkosti Kunratický les (autobusem 5 min, pěšky 15 min) ideální pro procházky, cyklistiku, běhání atd.

Dopravní spojení

MHD - skvělá poloha, rychlá dostupnost centra Prahy (metro Kačerov, metro Budějovická – obě stanice 6 min pěšky), autobusová zastávka Lísek 150m od domu. Kačerov i Budějovická dopravní uzly pro autobusovou dopravu.

Autem - v blízkosti nájezd na Jižní spojku a Magistrálu (3 min).

Preferuji zájemce nekuřáky.

Prohlídky možné v denních i večerních hodinách.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594878
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.