Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 148 m² bez realitkyVězeňská, Praha - Staré Město

Vězeňská, Praha - Staré MěstoVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby11 500 Kč
+ Vratná kauce103 000 Kč


Původně starý byt v Praze s vysokými stropy, terasou a dřevěnými podlahami se proměnil v moderní cihlovou zeď, dřevo, beton a skleněný loft plný charakteru. Přidejte prominentní polohu v blízkosti Karlova mostu a tento byt si určitě nenechte ujít. Přestože se byt nachází v samém centru Prahy, ulice je velmi klidná a proto byt nabízí prostředí pro nerušené bydlení. Tato rezidence o rozloze 148 m²se může pochlubit velkou kuchyní a obývacím pokojem s mezipatrovou podlahou. V patře jsou dvě dvoulůžkové ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu a terasu. Ve druhém patře si můžete také užít prostornou galerii s posezením a druhou luxusní koupelnu s vanou a sprchou. Byt je vybaven veškerým komfortem zajišťujícím pohodlné bydlení. Loft se nachází v nejvyšším patře budovy, v které se instaluje výtah. Adresa je Karolíny Světlé 7. Nabídka je určena pro dlouhodobé pronájmy. Volný IHNED.

Originally old Prague style apartment with high ceilings, terrace, wooden floors was turned into a modern brick wall, wood, concrete and glass loft full of character. The result is extravagant and inspiring. Add a prominent location close to the Charles bridge and this apartment is for sure not to be missed. This 100 sqm residence boasts a large kitchen and living room area with a mezzanine floor style landing. Upstairs are two double bedrooms, one of which has an en-suite bathroom and terrace. On the second floor you can also enjoy spacious gallery with seating area and a second luxury bathroom with bath tub and shower. The living room and kitchen area are joined together to create a seamless, open, and warm environment for a comfortable living. Apartment is quiet with very good noise isolation. The loft apartment is located on the top floor of a building. Address of the apartment is Karolíny Světlé 7. I offer here for long-term rentals and it is FREE IMMEDIATELY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu599478
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha148
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.