Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyLondýnská, Praha - Vinohrady

Londýnská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný, kompletně zrekonstruovaný, kvalitní byt situovaný ve 4. patře s výtahem orientovaný do klidného vnitrobloku. Dům se nachází v klidné ulici v dolní části Vinohrad, pár minut chůze od Národního muzea, Václavského náměstí, 2 minuty od stanice metra IP Pavlova a Náměstí Míru. Kompletní občanská vybavenost je dostupná v blízkém okolí.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem a plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice – obě s vestavěnými skříněmi, dále koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, sušička AEG a podlahové topení, velká šatna / úložná komora a vstupní hala s úložnými prostory.

Možnost pronájmu garážového stání 150 m od domu za dodatečný poplatek. Záloha na společné domovní služby a vodu: 3500 Kč. /měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce. Bydlení s výbornou dostupností do mezinárodních škol (ISP / Riverside School / Prague British School / Francouzké Lyceum) a na letiště Václava Havla.

We offer to rent a beautiful, completely renovated, quality apartment situated on the 4th floor with elevator facing the quiet and leafy courtyard. The house is located in a quiet street - lower part of Vinohrady, a few minutes’ walk from the National Museum, Wenceslas Square, 2 minutes from the metro station IP Pavlova and Namesti Miru. Complete civic amenities are available in the vicinity.

The interior includes open living room with dining area and fully fitted kitchen, two bedrooms - both with built-in wardrobes, bathroom with bath tub, shower and toilet, AEG dryer and underfloor heating, large walk-in closet / storage room, and entry hall with storage.

Possibility to rent a garage 150 m from the house for an additional fee. Deposit for common building charges and water: 3500 CZK. /month. Gas and electricity will be transferred to the tenant. Living with excellent access to nearby international schools (ISP / Riverside School / Prague British School / French Lyceum) and Václav Havel Airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601270
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 100 m (1 min)
PoštaPraha 24
🚶 264 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 66 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 91 m (1 min)
RestauraceSamurai
🚶 3 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 327 m (4 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 314 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Čtyřlístek
🚶 391 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 395 m (5 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 644 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.