Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyDunovského, Praha - Chodov

Dunovského, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabizim klasicky byt 3kk v osobnim vlastnictvi k podnajmu. Nachazi se v 6. patre s dobrym vyhledem jak na zelen tak i na beton. Rozlohou jde oplochu 80m ctverecnich s lodžií a prostornym sklepem. Nachazi se v dobre lokalite nedaleko hostivarkeho lesoparku a jednu zastavku autobusem do obchodniho centra Chodov ( Westfield, chces-li ) Je zde velmi dobre parkovani. Byt je po plne rekonstrukci, podlahy steny, jadro, vse nove. Od sousedu zadny neprijemny prekvapka necekejte. Zadny hluk ani smrad z podomacku varenych čalamád duchodcu se nikdy stoupackama nelinuly. Hned pred domem je oplocene detske hriste, coz je prijemne. Komunita v byte je velmi dobra, vsichni se snazi ve spolecnych prostorach udrzovat poradek, botniky fíkusy a odpadkove pytle pred dvermi bytu na chodbach jsme si doufam uz vyrikali v devadesatkach. Prednosti bytu je jak lokalita, vyhled tak i velmi kvalitni ocelove dvere delane primo na zakazku s trezorovymi zamky na ctyri zapady, ochranou proti poleptani zamku trojitou stenou v jedne z ni je i pridany popel, aby zabranil i otevreni autogenem. Takze si radim nezabouchnou klicky. Ohnivzdornost dveri je asi 15 dni, takze kdyz cely panelak vyhori, vy vyjdete jen schody, otevrete dvere a jdete normalne bydlet. Byt je pripraven k okamzitemu uzivani, pracka, lednicka, kuchyn vse zarizene. Je tam jen jedna postel, protoze vim, jak je obtezujici, vyklizet stary nabytek, nebo nejake zatezove koberce, aby si to mohl udelat clovek " po svem".

Mesicni najem cini 23 tisic vcetne poplatku a to si myslim, ze dobra cena. Chapu, ze je ted ta krize atd. Takze nechci ani 3 najmy dopredu ani dva, ani jeden. Ano ctete spravne. Nemusite skladat zadnou kauci. Prohlidky bytu je mozne si sjednat na cisle 602 463 471

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608749
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha80
Dostupné od19. 5. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníGeotermální

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMokrá
🚶 201 m (2 min)
PoštaPraha 43
🚶 133 m (2 min)
ObchodŘeznictví Miloš Křeček
🚶 261 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 716 m (5 min)
RestauraceXLrestaurant
🚶 195 m (2 min)
LékárnaStarochodovská
🚶 389 m (5 min)
Škola
🚶 198 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 292 m (4 min)
SportovištěFreeSolo
🚶 538 m (6 min)
Hřiště
🚶 242 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.