Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyKurzova, Praha - Stodůlky

Kurzova, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý a prostorný byt o dispozici 3KK (78m2) v 2. patře domu na ulici Kurzova v lokalitě Stodůlky. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2018-19 a nabízí se plně zařízený. Za domem je Prokopské údolí ideální na procházky a sport, v blízkosti dětská hřiště, MŠ a ZŠ, prodejny Lidl a Albert, pošta a množství restaurací.

Dispozice bytu: předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, druhá ložnice, koupelna a samostatná šatna. V obývacím pokoji se nachází nová kuchyňská linka vybavena vestavnými spotřebiči Bosch (horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazákem, indukční varná deska a digestoř), jídelní stůl, elektricky polohovatelná kožená sedací souprava, nábytek a 55” TV. Z obývacího pokoje je přístupná prostorná lodžie. Ložnice je vybavena polohovatelnou postelí s úložným prostorem o rozměru 180x200 cm. V koupelně je rohová vana, 2 umyvadla, pračka a WC. V předsíni se kromě botníku nachází také velké zrcadlo. Za předsíní je samostatná oddělená šatna s úložným systémem. K bytu také náleží sklep.

Byt je ideální pro pár a je k dispozici od 1.2.2022

Cena: 19,500 Kč / měsíc + poplatky 3,000 Kč / měsíc

I am offering for rent a bright and sunny apartment with 3KK layout (78 sqm) on 2nd floor on Kurzova street in Stodulky. The apartment underwent a full reconstruction in 2018-19 to a high standard and is being offered fully equipped. There is Prokop Valley right behind the apartment, which is ideal for walks and sport in nature, many children playgrounds, schools and kindergarten, Lidl and Albert, as well as numerous restaurants.

Apartment layout: entrance hall, living room with kitchen, bedroom, second bedroom, bathroom and stand-alone closet. There is a new kitchen equipped with Bosch built-in appliances (incl. microwave oven, dishwasher, fan oven, fridge, induction cooktop), dining table with chairs, electric recliner leather sofa, 55” TV and other furniture in the living room. A spacious loggia is accessible from the living room. Bedroom is equipped with an adjustable / reclining king size bed (180x200 cm). There is a corner bathtub, 2 washbasins, washing machine and WC in the bathroom. In the entrance hall you can find spacious shoe cabinet as well as a big mirror. There is a stand-alone closet equipped with a storage system behind the entrance hall. Cellar belonging to the apartment is available for you as well.

The apartment is ideal for couple and is available from 1.2.2021

Price: 19,500 CZK / month + fees for energies/utilities 3,000 CZK / month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611126
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelká Ohrada
🚶 365 m (4 min)
PoštaPraha 519
🚶 253 m (3 min)
Obchod
🚶 313 m (4 min)
BankaFio
🚘 2 038 m (6 min)
RestauracePizza To Go
🚶 434 m (5 min)
Lékárnaipc Janského
🚶 250 m (3 min)
ŠkolaZŠ Klausova
🚶 242 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Barvička
🚶 189 m (2 min)
SportovištěFitnessRelax
🚶 443 m (5 min)
Hřiště
🚶 60 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.