Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 95 m² bez realitkyZáhřebská, Praha - Vinohrady

Záhřebská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné39 500 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce79 000 Kč


Nájemní byt na Praze 2 - Vinohrady přímo od majitele!

Zařízený byt s balkonem a 2 koupelnami, situovaný ve 4. patře kompletně zrekonstruované rezidence s výtahem v nejžádanější části Královských Vinohrad. Vyhledávaná rezidenční lokalita s velmi rychlou dostupností do centra, pouhé dvě minuty chůze od stanice metra Náměstí Míru, v blízkosti Havlíčkových sadů, s kvalitními restauracemi, bary, bistry a kavárnami v bezprostředním okolí.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj, propojený dvoukřídlovými posuvnými dveřmi s plně vybavenou kuchyní, dále hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta) a balkonem s výhledem do zahrady ve vnitrobloku, druhá ložnice s orientací do vnitrobloku, samostatná koupelna s vanou, samostatná toaleta s bidetovou sprškou a vstupní hala. K bytu náleží technická komora přístupná ze společných prostor domu.

Parkety, dlažba, vestavěné skříně a úložné prostory v obou ložnicích a vstupní hale, bezpečnostní vstupní dveře, rozkládací pohovka, sítě proti hmyzu, plynový kotel, pračka, myčka, TV, alarm, kamerový systém v domě. Záloha na společné služby a vodu: cca 4800 Kč měsíčně. Plyn a elektřina se hradí zvlášť (převod na nájemce). Kauce stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů.

+ 4800, - Kč poplatky, Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce

Volejte prosím pouze na WhatsApp.(773065411)

Rental apartment in Prague 2 - Vinohrady directly from the owner!

Fully furnished 95 M2 ,2-bedroom 2-bathroom apartment (3+1) with a balcony on the 4th floor of a completely renovated residence with a lift. Located in the lovely Vinohrady Prague 2 with tree-lined streets and parks, sidewalk cafes, restaurants and....offering great atmosphere, and with the Havlíčkovy Sady Park just down the street. Very quick access to the city center, just a 2min. walk to Náměstí Míru Square with green metro and multiple tram links (10,16,22, etc.)

The interior features a living room connected to a fully fitted eat-in kitchen by a sliding double door, a master bedroom with bathroom (walk-in shower, toilet) and a balcony facing the courtyard garden, a second bedroom also facing the courtyard, a family bathroom (bathtub), a separate toilet with a bidet shower, and an entrance hall. There is a utility room accessible from the common area of the building.

Solid wood parquet floors, tiles, built-in wardrobes and storage in both bedrooms and the entrance hall, security entry door, sofa bed, gas boiler, washer, dishwasher, TV, alarm, camera system in the building. Deposit for service charges and water: approx. CZK 4800 per month. Gas and electricity are billed separately (transfer to the tenant). Deposit is the amount of two months’ rent.

+ 4800, - CZK fees, electricity and gas will be transferred to the tenant

Please call me 773065711 or by Whatsapp

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612035
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha95
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZvonařka
🚶 241 m (3 min)
PoštaPraha 23
🚶 198 m (2 min)
Obchod
🚶 146 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 540 m (6 min)
RestauracePho Original
🚶 28 m (0 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 386 m (5 min)
ŠkolaSoukromá ZŠ Integrál pro žáky se specifickými poruchami učení
🚶 150 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola HAPPY CHILD
🚶 164 m (2 min)
Sportoviště
🚘 2 037 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 670 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.