Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyRohanské Nábřeží, Praha - Karlín

Rohanské Nábřeží, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nový a plně zařízený moderní byt 2 + KK s balkonem, který se nachází v krásném Karlíně! Byt je k dispozici ihned, přímo od majitele (BEZ KOMISE), měsíční nájem: 25 000 Kč + 3 000 Kč (poplatky). Podzemní parkoviště ZDARMA a vysokorychlostní internet je již zahrnut v ceně!

Byt je vybaven všemi potřebnými elektronickými spotřebiči a má plně vybavený kuchyňský kout, který zahrnuje lednici, sporák, troubu, mikrovlnnou troubu, myčku nádobí, pračku. V ložnici je postel queen-size, moderní koupelna s vanou, obývací pokoj s velkou rozkládací pohovkou a zcela nová LED Smart TV.

Nachází se v luxusní rezidenci River Diamond s 24-hodinovou recepcí a krásnou soukromou zahradou s fontánami. Prestižní a výhodne umístění pár minut od centra města, stanice metra Křižíkova a tramvajové zastávky. Mnoho restaurací, barů, obchodů s potravinami a obchodních center, nábřeží Vltavy hned za dveřmi!

Brand new and fully furnished modern 2+KK apartment with a balcony, located in beautiful Karlin! Apartment is available immediately, directly from the owner (NO COMMISSION), monthly rent: 25.000 Kč + 3.000 Kč (utilities). FREE underground parking and FREE high-speed internet and cable TV.

Apartment comes with all necessary electronic appliances and has a fully equipped kitchenette which includes a fridge, stove, oven, microwave, dishwasher, washing machine. Bedroom comes with a queen-size bed, modern bathroom with bathtub, living room has a large sofa-bed and brand new LED Smart TV.

Located in a luxury River Diamond Residence with 24hr reception and beautiful private garden with fountains. Prestigious and convenient location minutes from city center, Krizikova metro and tram stops. Many restaurants, bars, grocery shops and business centers, Vltava riverfront just outside the door!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614158
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 6. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlínské náměstí
🚶 235 m (3 min)
PoštaPraha 87
🚶 264 m (3 min)
ObchodAntonínovo pekařství
🚶 224 m (3 min)
BankamBank
🚶 210 m (3 min)
RestauraceSushi Guru
🚶 158 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 467 m (6 min)
ŠkolaCírkevní střední škola Jana Boska
🚶 552 m (7 min)
Mateřská školaLada
🚘 1 594 m (4 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 623 m (7 min)
Hřiště
🚶 317 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.