Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyŽalanského, Praha - Řepy

Žalanského, Praha - ŘepyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Hledáte atraktivní, slunný a prostorný byt s terasou a krytým parkovacím stáním ve vilkové zástavbě, avšak s úžasnou občanskou vybaveností a v blízkosti přírody? Tak jste ho právě našli!

Byt se nachází ve 2.NP (ze tří) a je orientovaný na západ do zeleně. Obývací část je vybavena krásnou nadčasovou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči vč. myčky, prostornou šatnou v ložnici, vestavěnou skříní v hale a elektricky ovládanými předokenními roletami, které Vám zajistí jak soukromí, tak optimální klima v letních i zimních měsících. Předností bytu jsou velkoformátová okna poskytující dostatek slunečního svitu. Celý byt tak působí velice světle a vzdušně. Z obou pokojů je přístup na zastřešenou terasu s výhledem do zeleně, kde můžete relaxovat třeba při sklence něčeho dobrého. Součástí pronájmu je vlastní prostorný sklep, případně je možno využít také společnou kočárkárnu. Po náročném dni či při velkých nákupech Vás do patra vyveze prostorný výtah.

Asi 7 min chůze od domu se nachází konečná tramvají 9, 10 a 16 (Řepy) a autobusu 180, který Vás během 5 minut doveze na metro B - Zličín a 2 min od domu je zastávka autobusu 164, který Vás vezme přes Břevnov až na Petřiny. Na letiště se dostanete do 15-20 min a na pražský okruh se napojíte za 6 minut jízdy autem. V docházkové vzdálenosti jsou školy, školky, restaurace supermarket a mnoho dalšího. Za zmínku stojí zcela nové sportovní centrum jen 3 minuty chůze od domu, které nabízí mj. plavecký bazén, wellness centrum, tenisové kurty, víceúčelová hřiště jak venkovní, tak vnitřní, fitness, hotel s restaurací a mnoho dalšího. Je-li pro Vás důležitý pobyt v přírodě, hned za domem se nachází přírodní park vhodný jak k procházkám či běhu, tak k cyklistice, jelikož zde vede několik cyklostezek, které jsou součástí husté sítě stezek západní části Prahy (křivoklátské stezky).

Elektřinu si nájemce přepisuje na sebe. V ceně poplatků není zahrnut internet a TV. Při obsazenosti 2 osobami budou poplatky za služby 2.500,-/měsíc. Vhodné jen pro nekuřáky, a bez domácích mazlíčků. Byt volný od 16.8.2020.

Hledáte-li pohodové bydlení v menším bytovém domě (jen 12 bytů), kde vládne příjemná a přátelská atmosféra stálých rezidentů, rozhodně je toto ta pravá volba.

Looking for an attractive, sunny and spacious apartment with a terrace and a garaged parking space in a residential area, but with amazing civic amenities and close to nature?

You just found it!

The apartment is located on the 2nd floor (out of three) and is oriented west overlooking greenery. The living area is equipped with a beautiful timeless kitchen with built-in appliances incl. dishwasher, a spacious walk-in closet in the bedroom, a built-in wardrobe in the hall and electrically operated window blinds, which ensures both privacy and an optimal climate in the summer and winter months. The apartment boasts large windows which provides plenty of sunlight. The whole apartment feels very light and airy. Both rooms have access to a covered terrace overlooking the greenery, where you can relax with a glass of something good! The property includes its own storage room. After a busy day or a big shopping trip, a spacious elevator will carry you upstairs.

About 7 minutes walk from the house there is a tram stop for route no. 9, 10 and 16 (Řepy) and bus 180, which will take you to metro B - Zličín in 5 minutes and 2 minutes from the house is a bus stop 164, which will take you through Břevnov to Petřiny. You can reach the airport within 15-20 minutes and connect to the Prague ring road in 6 minutes by car. There are also schools, kindergartens, supermarkets restaurants and much more within easy walking distance. It is worth mentioning a brand new sports center is just 3 minutes walk from the house, which offers, among other things, a swimming pool, wellness center, tennis courts, multipurpose courts both outdoor and indoor, fitness, a hotel with restaurant and much more. If being in nature is important for you, right behind the house there is a nature park suitable for walking or running, as well as cycling, as there are several bike paths, which are part of a dense network of trails in the western part of Prague (Křivoklát trails).

The tenant is responsible for the electricity. Internet and TV are not included in the price. When occupied by 2 people, the service fees will be 2,500 CZK / month. Suitable only for non-smokers, and without pets. Apartment available from 16.8.2020.

If you are looking for comfortable living in a smaller apartment building (only 12 apartments), where there is a pleasant and friendly atmosphere of permanent residents, this is definitely the right choice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614886
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠkola Řepy
🚶 131 m (2 min)
PoštaPraha 517
🚘 938 m (1 min)
ObchodPenny Market
🚶 302 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 378 m (3 min)
RestauraceRestaurace Sokol
🚶 147 m (2 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚘 1 199 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Blatiny
🚘 963 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Pastelka
🚘 872 m (3 min)
SportovištěCMKarting
🚘 3 908 m (9 min)
Hřiště
🚶 443 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.