Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 26 m² bez realitkyHroznová, Praha - Malá Strana

Rezervováno
Hroznová, Praha - Malá StranaMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné15 700 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie1 800 Kč
+ Vratná kauce31 400 Kč


Kompletně zrekonstruovaný byt k dlouhodobému pronájmu, 2+kk 26m2, na ostrově Kampa. Můžete žít v srdci Malé Strany, pár kroků od Karlova mostu, jít si ráno zaběhat do parku, a po centru se pohybovat pěšky.

5 minut na Malostranské náměstí, 7 minut na metro A Malostranská, nebo přes most na tramvajovou zastávku zhruba stejně daleko. Dvacet minut pěšky na Anděl, Národní třídu.

Byt je po kompletní vkusné rekonstrukci. Má dvě místnosti, koupelnu s vyhřívanou podlahou, kuchyni s vestavěnou lednicí a úložný prostor nad lázní. Uzamykatelný sklep pro uložení kola a jiného vybavení je k dispozici.

Dům je pavlačový, zhruba z roku 1700, má krásné dřevěné schodiště a prošel rekonstrukcí. Dům je v malé ulici vedoucí z Kampy k Lennonově zdi, orientovaný na sever.

Byt je vybavený pračkou, vestavěnými policemi a skříní Ikea Pax 150x38x236cm. Volitelně může být vybavený postelí Ikea Nesttun 140x200.

Smlouva na rok s možností prodloužení, pokud budete mít zájem. Jakákoliv forma podnájmu, krátkodobého pronájmu nebo přenechání bytu je zakázaná.

Prohlídky budou individuální, vratná kauce jsou 2 nájmy. Zálohy na energie 4500 měsíčně, roční vyúčtování. xDSL přípojka je k dispozici v bytě, rychlost až 100Mb, možno objednat u libovolného operátora.

K dispozici od května 2023

Completely renovated apartment for long-term rent, 2+kk 26m2, situated on Kampa island, in Hroznova street. You can live in the in the heart of Mala Strana, just a few steps from Charles bridge, enjoy your morning run in Kampa park, and always walk within the city center to reach you favorite spot, beer garden or café.

5-minute walk to tram stop Malostranske namesti, 7 minutes to Malostranska subway A, or walk across the bridge to Karlovy lazne. 20 minutes’ walk to Narodni trida or Andel.

The flat is completely renovated, you will be the first one to rent it. It has 2 rooms and a bathroom with heated floor, kitchen with fridge, and extra storage room to leave stuff you don’t like to look at in your flat . You can store your bike in the basement of the building. The house was built around 1700 and has beautiful wooden stairs and cool historical vibe. The house is renovated, with gallery-like corridor, perfect to hang your washed clothes.

The flat is in a small street going from Kampa to Lennon’s wall, oriented the north, washing machine included, not visible on the photos. If you have any question, please do let me know.

The contract is for one year, and will be automatically prolonged if you would like to. Any type of short-term rental is prohibited.

Visits to the flat will be done individually. The deposit is 2 months’ rent, no additional fees.

Monthly utilities: 1800 (electricity, gas, water. Annual true-up based on consumption)

xDSL connectivity up to 100 Mb/s can be arrange with O2 or similar

Flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616360
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha26
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalostranské náměstí
🚶 468 m (6 min)
PoštaPraha 011
🚶 447 m (5 min)
ObchodKrusta Artisan Bakery
🚶 271 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 419 m (5 min)
RestauraceJohn Lennon Pub
🚶 59 m (1 min)
LékárnaFragnerova lékárna U Černého orla
🚶 698 m (8 min)
ŠkolaMalostranské gymnázium
🚶 476 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 629 m (8 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 735 m (9 min)
HřištěPod Karlovým mostem
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.