Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 104 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Terronská, Praha - BubenečMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Probuďte se každý den s krásným výhledem a vychutnejte si ranní kávu na prostorné terase v klidné části Prahy 6. Do centra to budete mít jen pár minut a v okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti jsou sportoviště, restaurace nebo největší pražský park Stromovka i oblíbená Letná.

Jedná se o krásný klimatizovaný podkrovní byt 2+kk s extra vysokým stropem, který je situován v pátém podlaží s výtahem. Obytná plocha disponuje 94 m² a 10 m² tvoří terasa. Obývací pokoj s kuchyňským koutem se rozkládá na 47 m², ložnice na rozloze 14 m² a galerie nad obývacím pokojem má 14 m². V bytě dále naleznete koupelnu s vanou, oddělené WC, šatnu a menší technickou místnost.

Také je dobré zmínit, že tento byt je nekuřácký a preferujeme nájemníky bez větších domácích mazlíčků. Parkování je téměř bezproblémové v ulici na modrých zónách.

Byt je kompletně vybaven včetně všech spotřebičů, nádobím, kávovarem, připojením k internetu apod. Doslova stačí jen přijít a začít bydlet.

Prohlídky jsou možné téměř kdykoliv po telefonické nebo mailové domluvě.

Wake up every day with beautiful views and enjoy your morning coffee on the spacious terrace in a quiet part of Prague 6. You can reach the center in a few minutes and in the vicinity you will find all shops and services. Within walking distance are sports grounds, restaurants or the largest Prague park Stromovka and the popular Letná.

This is a beautiful attic and air conditioned apartment 2 + kk with an extra high ceiling, which is situated on the fifth floor with an elevator. Living area is 94 m² and 10 m² consists of a terrace. The living room with kitchenette has an area of 47 m², the bedroom has an area of 14 m² and the gallery above the living room is 14 m². The apartment also has a bathroom with bathtub, separate toilet, dressing room and a smaller utility room.

It is also worth mentioning that this apartment is non-smoking and we prefer tenants without larger pets. Parking is almost hassle-free on the street in the blue zones. The apartment is fully equipped including all appliances, dishes, coffee maker, internet connection... Just come and start living.

Tours are possible almost anytime by phone or e-mail.

+420 734 501 112 / tom.pistek@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617038
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 7. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha104
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDČínská
🚶 65 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 974 m (6 min)
ObchodObchůdek za růžkem
🚶 12 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 611 m (7 min)
RestauraceNa Barikádách
🚶 30 m (0 min)
Lékárna
🚶 357 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Náměstí Interbrigády
🚶 347 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 369 m (4 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 483 m (6 min)
Hřiště
🚶 156 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.