Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyCuřínova, Praha - Kamýk

Cuřínova, Praha - KamýkMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu sluneční bytu 3+kk v 10-tém patře, panelového domu s výtahem, na sídlišti Kamýk, Praha 12, s krásným výhledem na Prahu, v blízkosti Modřanské rokle.

Celková rozloha bytu je 76 m² včetně zasklené lodžie na jižní straně.

Byt je zařízený. Koupelna a záchod jsou po rekonstrukci. Koupelna je vybavena pračkou. Byt má dva samostatné pokoje. V ložnici je manželská postel, šatní skříň a noční stolek. Ve druhém pokoji je šatní skříň. Součástí obývacího pokoje je plně vybavená kuchyň, jídelní stůl, sedací souprava a TV stolek. Předsíň je zařízená komodou, botníkem a zrcadlem. Součástí předsíně je i komora se šatnou.

Dům se nachází v klidné části obklopené zelení. V blízkosti je několik škol a školek (včetně Prague British International School), sportovní centrum Eltodo a prodejna potravin Albert. V okolí domu je několik dětských hřišť. Dobrá dostupnost MHD s přímým spojením na stanici metra Kačerov a Smíchov. Možnost parkování na několika parkovištích v blízkosti domu. Z našeho bytu budete mít novoroční ohňostroj jako na dlani.

We are offering a sunny apartment, 2 bedroom open-plan kitchen flat on the 10. floor, with a nice view of Prague, for a long-term rent. It is located in a panel apartment building with an elevator in the housing estate Kamýk, Prague 12, near Modřany Gully.

Total size of the apartment is 72 sqm including a glazed loggias on the southern side.

The apartment is fully furnished. Toilet and bathroom were renovated. The bathroom is equipped with a washing machine. The apartment has two separate rooms. There is a double bed, a wardrobe and a night table in the bedroom. There is a wardrobe in the second room. The kitchen is fully fitted and it is a part of the living room. The living room also has a dining table, an armchairs, a sofa and a TV stand. The entrance hall is equipped with a cabinet, a shoe cabinet and a mirror. A closet with a cloakroom is part of the entrance hall.

The apartment is located in a quiet neighborhood surrounded by greenery. Several schools are near the apartment (including the Prague British International School), sports center Eltodo and a grocery store Albert. There are several playgrounds near the apartment building. Good availability of MHD transport with a direct connection to stations Kačerov and Smíchov. Possibility of parking on several parking lots near the apartment. From our apartment you will have the New Year’s Fireworks in the palm of your hand.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620000
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřírodní
🚶 372 m (4 min)
PoštaPraha 413
🚘 1 853 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 297 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 714 m (6 min)
RestauraceU Hertlů
🚶 621 m (7 min)
LékárnaLibušská lékárna
🚘 1 626 m (3 min)
Škola
🚶 677 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Liškova
🚘 1 709 m (4 min)
SportovištěTJ Tempo Praha
🚶 683 m (8 min)
Hřiště
🚶 230 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.