Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem vybaveného jižně orientovaného bytu 2+kk s výhledem do zeleně, balkónem, výtahem, parkovacím stáním a sklepem. Byt je situovaný ve 2. patře moderní novostavby Rezidence Korunní na Královských Vinohradech s 24 hodinovou nonstop recepcí v sekci Villa. Ve vnitrobloku se nachází dvůr pro rezidenty s vodní plochou a zatravněnou plochou s lavičkami.

Dispozice bytu 2+kk zahrnuje obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na balkon, ložnici, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a prostornou komoru. K bytu nálěží parkovací místo ve společných garážích a sklep. Vybavení zahrnuje: kompletně vybavenou kuchyňskou linku se spotřebiči, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, elektrickou troubu, myčku nádobí; veškeré vybavení v obývací části, TV; v koupelně vanu a pračku; v ložnici postel, noční stolky; dostatek úložných prostor díky prostorným vestavěným skříním, dřevěné podlahy.

Rezidence Korunní je moderně řešený obytný komplex s uzavřeným vnitroblokem určeným pro rezidenty v samém centru Prahy, na Vinohradech. Přímo před rezidencí se nachází zastávka tramvaje, stanice metra Flora je v docházkové vzdálenosti.

Byt je dostupný od 1.9.2022.

Fully furnished 1-bedroom flat (2+kk) with south-oriented balcony for rent. The rent inclues parking space and cellar. The flat is situated on 2. floor in modern block of flats Rezidence Korunní with elevator and 24/7 reception in Villa section. The inner courtyard is equipped with water element and green area with benches.

The flat consists of a living room with kitchen and direct entry to balcony, bed room, bath room with bath tub, separate toilet and spacious closet. The flat is rented with parking space in common underground parking and cellar. The flat contains fully furnished kitchen unit, microwave, fridge and freezer, electric oven, dishwasher, all furniture in living room, TV. Bath room contains bath tub and washing machine. Bed room contains spacious double bed and plenty of storage room.

Available from 1.9.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620667
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOrionka
🚶 112 m (1 min)
PoštaPraha 31
🚶 589 m (7 min)
ObchodŽabka
🚶 168 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 434 m (5 min)
RestauraceVinohradský pivovar
🚶 229 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 502 m (6 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 459 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 300 m (4 min)
Sportoviště
🚶 705 m (8 min)
Hřiště
🚶 449 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.