Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu (min 12 měsíců) moderní nový byt 2+kk (47m2) v novostavbě s výtahem, která je oceňovaná odbornou veřejností. Stavba i byty se vyznačují minimalističností a jednoduchostí interiéru i exteriéru. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny s vanou a WC. K bytu patří parkovací stání. Pro návštěvy je k dispozici parkování na soukromém parkovišti za domem vyhrazeném pro uživatele jednotek v tomto domě. V obývycím pokoji se nachází kompletně vybavený kuchyňský kout (horkovzdušná trouba, myčka, lednice, sklokeramická varná deska, atd.), jídelní stůl se čtyřmi židlemi, kožená pohovka, TV, konferenční stolek, lampy. V ložnici je dvoulůžková postel s matrací a nočními stolky s lampami. V předsíni jsou vestavěné skříně. V koupelně je vana, umyvadlo a pračka se sušičkou a WC. Byt je vybaven prakticky a poskytuje vše k pohodlnému bydlení.

Byt se nachází v klidné lokalitě, v blízkosti parků Hvězda, Ladronka, Divoká Šárka a Džbán. Jedná se o nejrozsáhlejší zelenou plochu v Praze, ideální pro sport nebo procházky v přírodě. V blízkosti bytu se nachází veškerá nutná občanská vybavenost: nemocnice (Ústřední Vojenská nemocnice), obchody (Billa, OC Petřiny, OC Šestka), školy (ZŠ Petřiny Sever, Karlova univerzita), lékárny, sportoviště, hřiště aj. V blizkosti je stanice metra A Petřiny, tramvajová zastávka Petřiny a autobusová zastávka Na Okraji.

Nájemné bez parkování 17 000 Kč / Nájemné včetně soukromého parkovacího místa a parkování pro návštěvníky 18 000 Kč . Při sjednání nájmu na 24 měsíců a déle sleva. Nájemné nezahrnuje vedlejší náklady (2500 Kč voda, teplo, elektřina, odpad, úklid společných prostor). Neakceptujeme kuřáky a zájemce s domácími mazlíčky.

Pro kontakt využíjte prosím tuto aplikaci. Domluvíte-li se česky, múžete mě kontaktovat na 736 612 762.

We offer for a long-term rent (min 12 months) a modern new apartment 2 + kk (47 m2) in a new building with an elevator, , which is appreciated by the professional community. The building and apartments are characterized by minimalism and simplicity of interior and exterior. The apartment is located on the 2nd floor. It consists of a hallway, living room with kitchen, bedroom, bathroom with bathtub and toilet. The apartment includes a parking lot. Behind the building, there is a private parking for exclusive use of the owners and tenants of the building and their visitors. The living room has a fully equipped kitchenette (hot air oven, dishwasher, fridge, ceramic hob, etc.), dining table with four chairs, leather sofa, TV, coffee table, lamps. The bedroom has a double bed with a mattress and bedside tables with lamps. There are built-in wardrobes in the hall. The bathroom has a bathtub, sink and a washing machine with dryer and a toilet. The apartment is practically equipped and provides everything for comfortable living.

The apartment is located in a quiet location, near parks Hvězda, Ladronka, Divoká Šárka and Džbán. It the largest green area in Prague that is ideal for sports or walks. Near the apartment, there are all necessary civic amenities: hospitals (Central Military Hospital), shops (Billa, OC Petřiny, OC Šestka), schools (ZŠ Petřiny Sever, Charles University), pharmacies, sport amenities, playgrounds, etc. Nearby there is an A-line metro station Petřiny, a tram stop Petřiny and a bus stop Na Okraji.

Rent without parking ( CZK 17,000) / rent with private parking lot and parking for visitors (CZK 18,000). Discounted rent when contracting for 24 months and longer. Rent does not include running costs (CZK 2,500 water, heat, electricity, waste, cleaning of public spaces). We do not accept smokers and pets.

Email via reply in this app

If you can speak in Czech, you can call me: 736 612 762

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624442
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Okraji
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 616
🚶 384 m (5 min)
ObchodMůj obchod
🚶 97 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 311 m (4 min)
RestauracePizzeria-Ristorante Casa Nostra
🚶 316 m (4 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 286 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Petřiny – sever
🚶 185 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Okraji
🚶 210 m (3 min)
Sportoviště
🚶 692 m (8 min)
Hřiště
🚶 102 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.