Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 39 m² bez realitkyBochovská, Praha - Jinonice

Rezervováno
Bochovská, Praha - JinoniceMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu světlý byt 5 minut pěšky od metra B – Jinonice. Jedná se o 2+kk, 39m2 ve 3. patře nízkého zrekonstruovaného a čistého panelového domu bez výtahu. V okolí pouze nízká zástavba – rezidenční čtvrť U Kříže, rodinné domky a zeleň. V blízkosti některé fakulty Karlovy Univerzity.

Byt má samostatnou ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Je zčásti zařízen (kuchyňská linka s troubou, lednice, nábytek v obývací části, pračka, botník v předsíni). Změny vybavení bytu jsou možné dle dohody. Měsíční nájem 12 000,- Kč + 3 000,- vyúčtovatelné poplatky (voda, topení, elektřina, platby na správu domu, popelnice apod.). Internet si zajišťuje nájemce samostatně. Kauce 20 000,-Kč.

Vhodné pro 1-2 osoby, které hledají pohodové, jednoduché a praktické bydlení s výbornou dostupností do centra, na letiště, ale také do přírody (Prokopské údolí, Vidoule). Nekuřácký byt.

Současně s bytem je možné si pronajmout i garážové stání v uzavřené garáži přímo u domu, kde lze parkovat auto, nechávat kola apod. (1 stání v uzavřeném objektu pro 4 auta) za 1 500,- Kč/měsíc.

Zájemce prosím o emailový kontakt s uvedením bližších informací o sobě – jaké je Vaše zaměstnání, na jak dlouhou dobu sháníte bydlení, apod. Děkuji.

Nice small flat 2+kk for rent, 5 minutes from metro B – Jinonice. The flat has 39m2 and is situated in 3rd floor (no lift) of a house near to Charles University complex. The surrounding is very nice and quiet with a lot of green.

The flat has a living room with a kitchenette and a sleeping room. It is partly refurnished (kitchen with a refrigerator and oven, table and chairs, cupboards in the living room and couch, washing machine, shoe cabinet).

Changes in the flat are possible based on an agreement. Monthly rent fee CZK 12,000 + CZK 3,000 utilities. Internet is arranged by the tenant. Guarantee CZK 20,000 (refundable after the rent end).

Suitable for 1-2 persons that are looking for easy and practical living with a perfect accessibility to the centre as well as to the airport, but also to the nature (Prokopské údolí, Vidoule). Non-smoking flat.

In addition, it is possible to rent 1 garage place in a closed garage for 4 cars for CZK 1,500 /month (also e.g. for parking a bike).

If you are interested in the flat, please send me your email contact with brief description about yourself – what are you doing for living, for how long you would like to rent a flat etc. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624936
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha39
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty autem
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Jinonice
🚶 461 m (6 min)
Pošta
🚶 310 m (4 min)
ObchodPanos
🚶 633 m (8 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 954 m (6 min)
RestauraceU Bučka
🚶 331 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 777 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 240 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 2 058 m (6 min)
Sportoviště
🚶 600 m (7 min)
Hřiště
🚶 153 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.