Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 56 m² bez realitkyHerlíkovická, Praha - Kbely

Herlíkovická, Praha - KbelyVýtah • Garáž
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Prodám dispozičně vhodně řešený byt 3+kk s balkonem (celkem 60 m2) ve 2. nadzemním podlaží v Praze 9 – Kbely, ulice Herlíkovická vč. sklepní kóje a parkovacího stání.

Byt se skládá z obývacího pokoje s odděleným kuchyňským koutem nezasahujícím do obývací části (22 m2), ložnice (12 m2) a druhé ložnice/pracovny (12 m2). Samostatná pracovna je výhodou při práci z domova (home office). Dále je v bytě koupelna s vanou a umyvadlem (4 m2), samostatné WC (1,4 m2), předsíň (6,3 m2) s vestavěnou skříní a balkon (4,0 m2) umožňujícím relaxaci. V bytě je kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů – sklokeramické varné desky, trouby, myčky, digestoře a mikrovlnné trouby. Ve všech pokojích je na podlaze PVC krytina snadná na údržbu, v koupelně a na WC keramická dlažba. Do bytu je zaveden superrychlý internet po optickém kabelu s rychlostí až 1000/1000 Mbit!

Sklepní kóje (cca 1 m2) se nachází v 1. podzemním podlaží a je v ní umístěn policový systém. V podzemním podlaží je parkovací stání – parklift/zakladač. V suterénu Vám je k dispozici také kočárkárna – kolárna.

Jedná se o klidné místo s hezkým výhledem do přírody. V těsné blízkosti se nachází dětské hřiště, víceúčelové hřiště a dostavuje se golfové hřiště (viz twinchapels.cz). V docházkové vzdálenosti je Letňansko-kbelský park nebo zámecký areál Ctěnice.

K parkování lze využít venkovních parkovacích stání nedaleko domu. Z lokality je rychlé napojení autem na D11 (směr Hradec Králové), D10 (směr Mladá Boleslav a Liberec), ale i na D1 (směr Brno). Cesta autem do centra Prahy trvá 15 - 20 min.

Výborná dopravní dostupnost hromadnou dopravou do centra Prahy:

a) autobusová zastávka Zamašská (cca 250m od vchodu) s přímým spojením na dvě linky metra – Letňany (12 min. na metro C) a Českomoravská (22 min. na metro B)

b) autobusová zastávka Bakovská (cca 750m od vchodu) s přímým spojením na metro B – Rajská zahrada (17 min.) a metro C – Letňany (9 min.) nebo Nádraží Holešovice (36 min.)

c) vlaková zastávka Praha-Kbely (cca 900m od vchodu), z které jste cca za 20 min v centru Prahy.

I když jsou Kbely dynamicky se rozvíjející městskou částí s plnou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti, zachovávají si poklidný charakter tradiční městské části. Ve Kbelích je veškerá občanská vybavenost, včetně 2 mateřských škol, základní školy, pošty, několika obchodů (např. supermarket Billa), zdravotnického střediska a lékařů, restaurací, lékáren, kulturního a rodinného centra (KRC Cobydup) a sportovního centra. Chloubou Kbel je i nádherný Centrální park (www.prahazelena.cz/centralni-park-kbely.html), ve kterém probíhají pravidelně různé kulturní a společenské akce. Park dále umožňuje i sportovní vyžití.

Byt je volný okamžitě. Nabízím pouze roční nájemní smlouvu s možností prodloužení po vzájemné dohodě. Byt dlouhodobě nebudu užívat.

Nájemné: 15 500 Kč měsíčně + zálohy na služby a elektřinu 3 500 Kč, přeplatky/nedoplatky budou vyúčtovány.

Kauce: 20 000 Kč

Hledám slušného a spolehlivého nájemníka. Preferuji nekuřáka.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626796
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha56
Dostupné od23. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.