Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyMilady Horákové, Praha - Holešovice

Milady Horákové, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Pronájem bytu 1+1, 44 m2 + 2 m2 (balkon), Praha 7 – Letná

Nabízím k dlouhodobému pronájmu tichý, slunný, jižně do vnitrobloku orientovaný a plně zařízený byt 1+1 o ploše 44 m2 s vysokými stropy a balkonem ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Nejedná se o Airbnb byt:) Dům má celkem 5 pater a je po rekonstrukci v rámci památkové ochrany (stavba z roku 1922); ulice Milady Horákové, Praha 7 - Letná.

Byt má předsíň s komorou, novou kuchyňskou linku, prostorný obytný pokoj, novou koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletu s umyvadlem.

Byt je plně vybaven, v obývací části je kožená rozkládací pohovka s úložným prostorem, dvě velké vestavěné skříně, manželská postel s futonovou matrací, pracovní stůl, ... Kuchyň je plně zařízená včetně myčky, nábytku a nádobí.

V domě k dispozici UPC internet.

Byt se nachází v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností do centra (tram 7 minut do centra; metro Vltavská/Hradčanská 4 minuty). V bezprostředním okolí je mnoho kaváren a restaurací, obchodů, pošta, supermarket Billa, 3 minuty od domu je Letenský park a Stromovka.

Sunny, quiet, south and backyard (with trees and greenery) oriented one bedroom apartment in Prague 7- Letná for long-term rent. It's not Airbnb flat:) The 44 sqm apartment with balcony and high ceilings is fully equipped and furnished; situated on 4th floor of a brick building with elevator.

 

The 5 story building developed in 1920’s has been renovated under heritage protection; Milady Horakove street, P7 Letná. 

The apartment has a hall with small pantry, brand new kitchen unit, spacious living room, new bathroom with corner shower and wash machine and separate toilet. 

It comes fully furnished - leather convertible sofa, big built-in wardrobe and cabinet, double bed with a futon mattress, workdesk. Kitchen has all necessary equipment including dishwasher. 

UPC internet available. 

The Letná location offers many cafés, restaurants, shops, public amenities and services. You can reach the center in 7 minutes by tram, metro Vltavska (red line) and Hradcanska (green line) in 4 minutes also by tram. Letná park and Stromovka just around the corner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626851
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 68 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚶 39 m (0 min)
ObchodCountry Life
🚶 103 m (1 min)
Banka
🚶 105 m (1 min)
RestauracePhó U Letné
🚶 67 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 124 m (1 min)
ŠkolaZŠ Korunovační
🚶 297 m (4 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 504 m (7 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 463 m (6 min)
Hřištědopravní hřiště
🚶 314 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.