Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyMaiselova, Praha - Josefov

Maiselova, Praha - JosefovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Reprezentativní, luxusní, prostorný plně klimatizovaný a vybavený byt 3+ kk, 110 m2 s balkonem po kompletní rekonstrukci se zachovanými původními prvky, orientovaným do klidného vnitrobloku k okamžitému nastěhování. Situovaný ve 1. podlaží v samém centru historického Starého Města v těsné blízkosti Pařížské ul. a Staroměstského náměstí. Dům se nachází v klidné ulici, avšak pouhých 400 metrů od Staroměstského náměstí, čímž vytváří jedinečnou historickou atmosféru pro bydlení. Lokalita s plnou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí a vynikající dostupností veřejnou dopravou - budova se nachází nedaleko metra Staroměstská.

Dispozice bytu 3+ kk nabízí vstupní halu, šatnu a velkorysý obývací pokoj s překrásným výhledem na Maiselovu synagogu , kuchyň s balkónem a jídelnou. Obě ložnice, které jsou vybavené vysoce kvalitními postelemi velikosti king size a úložnými skříněmi jsou orientovány do dvorku, čímž zajišťují naprostý klid. Byt má koupelnu s vanou a se sprchou .

Kompletní vybavení zahrnuje kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, indukční deska, lednice s mrazákem, jídelní stůl s posezením, kompletní vybavení obývacího pokoje, TV, nadmíru úložných prostor a skříní, Na podlahách jsou původní repasované parkety, v koupelnách obklady a dlažba včetně podlahového vytápění v koupelně. Topení a ohřev vody jsou zajištěny samostatným plynovým kotlem. K dispozici internet. Cena nájmu zahrnuje veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci. Prestižní adresa v srdci Starého města Prahy 1, v blízkosti Pařížské ulice a Staroměstského náměstí a mnoha luxusních obchodů, vyhledávaných kvalitních restaurací, trendy bister a barů, bohaté možnosti kulturního i společenského vyžití. Zároveň v těsné blízkosti významných historických památek a je zcela ojedinělou nabídkou v této lokalitě. Atraktivní lokalita vyniká nejen veškerou občanskou vybaveností, ale i výbornou dopravní obslužností. Byt byl navržen a vybaven tak, aby vyhovoval potřebám a očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Je také možná i nabídka pravidelného úklidu za velmi výhodnou cenu

- Uvedené ceny jsou za měsíční nájem.

- Pronájem je možný i na kratší dobu (20% vyšší sazba)

Luxurious apartment for rent, fully furnished, fully air conditioned 3 + 1, 110 m2

Representative, spacious fully furnished apartment with a balcony with preserved original features oriented to a quiet courtyard for immediate occupancy situated on the 1st floor of a historical apartment building in the center of the historic Old Town near Paris Street and Old Town Square. The layout of the apartment offers an entrance hall with built-in wardrobes, walk-in closet, a generous, bright living room with a stunning view of the Maisel synagogue, a kitchen with balcony and dining area.

Both bedrooms, equipped with high quality king-sized beds are oriented to the backyard, therefore ensures quietness and restful sleep, air-conditioning in each bedroom and big wardrobes offering enough space to store all your belongings.

The complete equipment includes a kitchen with all appliances, induction hob, microwave, refrigerator with freezer, dining table with seating, complete living room equipment, TV, excessive storage and space closets.

Beautiful bathroom is equipped with both bathtub as well as a shower-corner and a hairdryer.

The apartment also has the walk-in closet with a washer/dryer

The floors are original refurbished parquet, tiles in the bathrooms and tiles including underfloor heating. High speed internet. Prestigious address in the heart of the Old Town of Prague 1, close to Pařížská Street and Old Town Square and many luxury shops, popular quality restaurants, trendy bistros and bars, rich opportunities for cultural and social activities. At the same time in close proximity to important historical monuments and is a completely unique offer in this location. The attractive location excels not only with all civic amenities, but also with excellent transport services (just a few minutes walk from the tram stop and metro station Staroměstská.)

Exclusive LOCATION in the Jewish Town - very QUIET street - 24/7 assistance - fully EQUIPPED kitchen - BALCONY – exceptional VIEWS to historical landmarks - MAID SERVICES available - free TRANSFERS available - AIR-CONDITIONED - free WI-FI

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628496
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDPařížská
🚶 156 m (2 min)
PoštaPraha 01
🚶 205 m (2 min)
ObchodŽabka
🚶 145 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 296 m (4 min)
RestauraceU Pivrnce
🚶 36 m (0 min)
LékárnaHerbata
🚶 422 m (5 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 276 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 541 m (6 min)
SportovištěKlub Slunečnice
🚶 1 m (0 min)
Hřiště
🚶 531 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.