Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyBrunclíkova, Praha - Břevnov

Rezervováno
Brunclíkova, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 2 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, plně rekonstruovaný byt 2+1 na Petřinách. Byt se nachází ve 4. patře zatepleného panelového domu s výtahem, obývací pokoj se zasklenou lodžií orientovaný na západ, ložnice a kuchyň na východ. Kuchyně na míru je vybavena vestavěnou lednicí s mrazákem, myčkou, digestoří, elektrickým sporákem a troubou. Koupelna a toaleta odděleně, v koupelně je k dispozici pračka. Byt se pronajímá vybavený - v ložnici manželská postel s úložným prostorem, v obýváku rozkládací gauč, soustava polic, jídelní stůl a židle. V předsíni a v ložnici jsou vybudovány velké vestavěné skříně. V bytě je ústřední topení a dálkový ohřev vody.

Klidná lokalita plná zeleně s výbornou dopravní dostupností - 200 m od domu stanice metra A Petřiny (12 minut na Václavské náměstí), 400 metrů zastávka tramvaje a autobusů (20 minut na letiště). V okolí kompletní občanská vybavenost – supermarkety Billa a Kaufland, školy, školky, lékárna, pošta, restaurace, v docházkové vzdálenosti obora Hvězda a park Ladronka. Parkování před domem v modrých zónách.

Byt je určen k dlouhodobému pronájmu, ideální pro pár nebo jednotlivce, upřednostňuji bez domácích mazlíčků. Cena 18 000 Kč + zúčtovatelné poplatky (cca 6000) + převod elektřiny na nájemce. K dispozici od února 2023.

Sunny, fully reconstructed apartment 2 + 1 in Petřiny for rent. The apartment is located on the 4th floor of an insulated panel house with an elevator, living room with a balcony facing west, bedroom and kitchen facing east. The kitchen is equipped with a built-in refrigerator with freezer, dishwasher, electric stove and oven. Bathroom and toilet are separate, there is a washing machine in the bathroom. The apartment is rented furnished - a double bed with storage space in the bedroom, a sofa bed, a set of shelves, a dining table and chairs in the living room . The apartment has large built-in wardrobes in the hall and in the bedroom.

Quiet location full of green with excellent transport links - 200 m from the house metro station A Petřiny (12 minutes to Wenceslas Square), 400 meters tram and bus stop (20 minutes to the airport). Many civic amenities in the neighborhood - supermarkets Billa and Kaufland, schools, kindergartens, pharmacy, post office, restaurants, within walking distance of the park Hvězda and park Ladronka. Parking in front of the house in the blue zones.

Long-term rental, ideal for an individual or for a couple, preference for a tenant without pets. Price: 18 000 CZK + fees (cca 6000 CZK) + transfer of the electricity bill to the tenant. Available from February 2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628816
Dispozice2+1
Dostupné od22. 12. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 2 m²
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetřiny
🚶 235 m (3 min)
PoštaPraha 616
🚶 665 m (8 min)
ObchodMůj obchod
🚶 158 m (2 min)
BankaFio banka
🚶 430 m (5 min)
RestauraceNad Alejí
🚶 152 m (2 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 448 m (5 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 258 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Volavkova
🚶 162 m (2 min)
Sportoviště
🚶 481 m (6 min)
Hřiště
🚶 243 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.