Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyJindřicha Plachty, Praha - Smíchov

Jindřicha Plachty, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Příští prohlídka 26.10. odpoledne/večer, poté 30.10.

Byt po rekonstrukci v centru Smíchova (pěšky na Anděl 4 minuty), přesto velmi tichý (okna do klidné ulice Staropramenná). Vše v dosahu (nákupní centrum Nový Smíchov, metro, tram, bus, vlak, dětská hřiště, školky, školy, úřady).

Tři pokoje - velký světlý s klenutým stropem, dvěma okny a vestavěným patrem na spaní přes polovinu pokoje (měli jsme jako pokoj pro děti - nahoře spali a dole měli prostor na hraní, i když bylo venku ošklivo nebo se tam nesmělo chodit), na patro vedou pohodlné schody s úložným prostorem. Menší útulný pokoj s vestavěnými skříněmi s plnovýsuvnými zásuvkami a postelí s úložným prostorem (180x200) bez matrace - využívali jsme jako ložnici. Kuchyň s vestavnou myčkou, troubou a mikrovlnkou, plnovýsuvy nebo poličk ve spodních skříňkách. Barový pult a židle. Prostor pro jídelní stůl, s oknem do dvora, který jsme využívali pro děti/drobné pěstování. Koupelna s velkou vanou a prostorem pro pracku/susicku. Samostatné WC.

V bytě jsou kromě obytného patra ještě dvě úložná, velké nad částí kuchyně, malé nad předsíní. K bytu náleží sklep v domě.

Vytápění na plyn (kotel) a programovatelný termostat, v koupelně a na záchodě elektrické podlahové topení. Velkou výhodou jsou relativně chladná léta, kdy tlusté zdi udržují v bytě příjemné klima.

Byt se nachází v přízemí, na oknech do ulice jsou mříže.

Zvlášť doporučuji pro rodiny s dětmi.

Nájem 18000 plus 320 osoba poplatky (v bytě je vodoměr, voda se doúčtovává dle reálné spotřeby), momentální zálohy elektřina 1390 a plyn 1250 (převod na nájemníka).

Next open house 26th October afternoon/evening, then on the 30th.

Apartment after reconstruction in the center of Smíchov (4 minutes walk to Anděl), yet very quiet (windows to a quiet street Staropramenná). Everything within reach (shopping center Nový Smíchov, metro, tram, bus, train, playgrounds, kindergartens, schools, offices).

Three rooms - large bright with a vaulted ceiling, two windows and a loft for sleeping over half of the room (we had as a children's room - slept upstairs and had space to play downstairs, even if the weather was bad or we were not allowed to go out), comfortable stairs with storage space leading to it. Smaller cozy room with built-in wardrobes with full drawers and a bed with storage space (180x200) without a mattress - we used it as a bedroom. Kitchen with built-in dishwasher, oven and microwave, full pull-outs or shelves in the lower cabinets. Bar counter and chairs. Space for a dining table, with a window to the yard, which we used for children / gardening. Bathroom with large bath and space for washer / dryer. Separate toilet.

In addition to the living floor, the apartment also has two storage rooms, large above part of the kitchen, small above the hall. The apartment has a cellar in the house.

Gas heating and programmable thermostat, electric underfloor heating in the bathroom and toilet. The big advantage is the relatively cold summers, when the thick walls maintain a pleasant climate in the apartment.

The apartment is located on the ground floor, the windows to the street are bars.

I especially recommend for families with children.

Rent 18000 plus 320 fees /person(the apartment has a water meter, water is charged according to actual consumption), current deposit electricity 1390 and gas 1250 (transfer to the tenant).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631084
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 267 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 625 m (7 min)
ObchodMinimarket vecerka
🚶 178 m (2 min)
BankaModrá pyramida
🚶 272 m (3 min)
RestauraceSnack bar U Ludvíka
🚶 186 m (2 min)
LékárnaFajn lékárna
🚶 361 m (4 min)
Škola
🚶 721 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 038 m (5 min)
SportovištěErpet
🚘 1 252 m (4 min)
HřištěAréna
🚶 436 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.