Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyŽižkovo Náměstí, Praha - Žižkov

Žižkovo Náměstí, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu útulný světlý byt o dispozici 2+kk, 50m2. Byt se nachází v pátém patře cihlového domu s výtahem na přelomu oblíbené lokality Žižkova a Vinohrad, na Žižkově náměstí.

Obývací pokoj a kuchyňský kout jsou orientované na jih s oknem do vnitrobloku se zahradou, ložnice pak na sever s oknem do parku. V bytě zůstanou všechny spotřebiče na fotkách (lednice s mrazákem, plynový sporák s elektrickou troubou, pračka se sušičkou, televize) a většina vybavení (postel, komody, gauč, stoly, knihovna). V ložnici je prostorná šatna s úložným systémem.

Dům se nachází na výborném místě - v klidné části pražských Vinohrad, jedné z nejžádanějších pražských čtvrtí. V blízkosti domu je spousta nákupních a zábavních možností, restaurace, obchody, nákupní centrum Flora. Skvělá dopravní dostupnost – metro Flora 5 minut chůze, metro Jiřího z Poděbrad 7 min chůze, tramvajová zastávka Radhošťská 3 minuty chůze (tramvaj č. 13 a 11), tramvajová a autobusová zastávka Olšanské náměstí 2 minuty chůze. Náměstí Jiřího z Poděbrad nabízí prostor pro relaxaci a odpočinek - park, kavárny, farmářské trhy.

Topení - plynové podokenní topidlo VAFKY a elektrický přímotop, bojler - 80l. K bytu náleží sklepní kóje (cca 4m2).

Uvedená výše nájmu je bez energií (plynu a elektřiny), které si nájemník přepisuje na sebe. Odhadem je to asi 2000 Kč navíc. Také internet si nájemník zařizuje sám.

We offer for rent a cozy bright apartment, 2 rooms plus kitchenette, 50m2. The apartment is located on the fifth floor of a brick building with an elevator in the popular locality of Žižkov and Vinohrady, on Žižkovo náměstí.

The living room and kitchenette are oriented to the south with a window to the courtyard with a garden, the bedroom to the north with a window to the park. The apartment is partly furnished (fridge with freezer, gas stove with electric oven, washing machine with dryer, television, bed, chest of drawers, couch, tables, library). The bedroom has a spacious walk-in closet with storage system.

The house is located in an excellent location - in a quiet part of Prague Vinohrady, one of the most desirable districts of Prague. Near the house is a lot of shopping and entertainment options, restaurants, shops, shopping center Flora. Great transport accessibility - metro Flora 5 minutes walk, metro Jiřího z Poděbrad 7 minutes walk, tram stop Radhošťská 3 minutes walk (tram no. 13 and 11), tram and bus stop Olšanské náměstí 2 minutes walk. Náměstí Jiřího z Poděbrad offers space for rest and relaxation - a park, cafes, farmers markets.

Heating - gas heater VAFKY and electric heater, boiler - 80l. The apartment has a cellar (approx. 4m2).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631398
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 332 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 376 m (5 min)
ObchodVečerka
🚶 106 m (1 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 407 m (5 min)
Restaurace
🚶 65 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 597 m (7 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 365 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 359 m (4 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 677 m (8 min)
Hřiště
🚶 196 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.