Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - VysočanyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 750 Kč

+ Poplatky za služby490 Kč
+ Vratná kauce21 980 Kč


Nádherný byt po citlivé kompletní rekonstrukci – prakticky novostavba – k dlouhodobému pronájmu. Kvalita bydlení 21. století v tradičním činžovním domě z první republiky.

Chytře členěný prostor, plno světla, nové vybavení včetně koupelny, kuchyně, vestavné skříně a spotřebičů. Okna do dvora - zeleň. Byt s příjemnou atmosférou a moderním vzhledem, vhodný pro užívání 1 - 2 osoby.

Nové vinylové plovoucí podlahy, obklady a dlažba, nová kuchyňská linka, sanita, sprchový kout, toaleta. Příprava na pračku, nové rozvody vody, elektřiny i slaboproudu. K dispozici indukční elektrický sporák a trouba, lednice. Příprava internetu a TV – UPC a O2 v domě. Ohřev vody – bojler. Topení – kombinované elektrické vytápění (úsporné infra + sálavé panely, topný žebřík v koupelně).

Dům je strategicky přímo na zastávce autobusu 136. Přímé spojení od domu na Žižkov a Vinohrady, k metru Flora či k metru Vysočanská, zároveň pár minut pěšky či 2 zastávky autobusem na Palmovku. Nové cyklospojení po rovince až do centra za 12 minut ... V bezprostředním okolí jsou potraviny, bezobalové potraviny, restaurace, zmrzlinárna, hospůdky, bistra s kuchyní mnoha národů, veganská restaurace, kadeřník, školka, škola, gymnázium, bazén, tenis, badminton, squash, golf a wellness – 2 minuty chůze ve Sportovním centru hotelu STEP. Spousta zeleně, procházky na Pražačku a Vítkov, dobré parkování, od příštího roku rezidenční zóny ... K bytu je možné přidělit uzamykatelnou sklepní kóji - např. pro uložení sportovních potřeb.

U domu je dvůr s pingpongovým stolem a venkovním sezením, s možností grilovat.

K ceně za nájem a společné služby je třeba připočítat poplatky za elektrickou energii v bytě, kterou hradí nájemník samostatně – vychází cca na 1200 - Kč. Měsíční platba se kterou je třeba počítat tak činí 9500 + 490 Kč za každou osobu (záloha společné služby) + cca 1200 (energie) Kč. Požadujeme 2 nájmy jako kauci+nájemné se hradí předem. Máme zájem o dlouhodobé nájemníky. Smlouvu nabízíme na dobu 2 let s možností prodloužení v případě bezproblémového soužití na dobu neurčitou.

Máte-li o byt zájem, NAPIŠTE prosím něco o sobě. Kde pracujete/studujete, co vás baví ... Reference od předchozího pronajímatele, případně doklad o bezdlužnosti výhodou. Prohlídky a případný podpis smlouvy a stěhování je možné tento týden. Chceme, aby se tady všem společně dobře bydlelo. Těšíme se na vaše zprávy. :) Předem se omlouváme, ale na emaily ze kterých se o vás nic nedozvíme NEBUDEME individuálně REAGOVAT.

Zároveň připravujeme v našem domě k dlouhodobému pronájmu dvě další garsonky s pronájmem 9500-10700 Kč, které vám také rádi ukážeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639928
Dispozice1+kk
Dostupné od19. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkloněná
🚶 9 m (0 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 096 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 6 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 761 m (3 min)
RestauraceU Slunce
🚶 86 m (1 min)
LékárnaDr.Max
🚘 2 116 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Seiferta
🚶 154 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Dětský úsměv
🚶 179 m (2 min)
SportovištěSportcentrum Step
🚶 490 m (6 min)
Hřiště
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.