Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyArgentinská, Praha - Holešovice

Argentinská, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby1 944 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízíme k pronájmu sluneční, většinově zařízený byt o velikosti 53 m2 o dispozici 2+kk v novém rezidenčním projektu Vivus Agrnetinská v srdci Holešovic. Dům je zabezpečený kamerovým systémem se vstupem na čip a nachází se pouhých 400 metrů od metra, tramvaje, autobusového a vlakového Nádraží Holešovice s plnou občanskou vybaveností. Byt ma jižní orientace, a se kouká do klidnou soukromou zahradu. Skládá se z předsíně kde je videotelefon (bude zde vestavná skříň), koupelny s vanou a přípravou pro pračku, ložnice se vstupem na lodžii (zde manželská postel a skříň) a obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou (včetně nadobi), jídelním stolem a rozkládací pohovkou. Na oknech jsou elektronicky ovládané venkovní žaluzie, v bytě dubová podlaha. Lodžie bude zařízena s dvěma křesly, a k bytu náleží sklepní kóje. Byt je ihned volný k nastěhování a upřednostňujeme nájemce bez domácích mazlíčků.

We offer a furnished appartement for rent (53 m2) with a 2 + kk layout in the new residential project Vivus Agrnetinská, in the heart of Holešovice. The building is secured by a camera system with chip access and is located just 400 meters from the subway, tram, bus and train station - Holešovice. The apartment (southerly positioned) is overlooking a quiet private garden. Inside it consists of an entrance hall with a videophone (there will be a built-in wardrobe), a bathroom with a bathtub and preparation for a washing machine, a bedroom with access to the loggia (including a double bed and a wardrobe) and a living room with an equipped kitchen (including kitchenware), a dining table and a sofabed. It's equipped with electronically controlled window blinds, and oak floors. The loggia will be furnished with two armchairs, and the apartment has a cellar. The apartment is immediately available for occupancy and we prefer tenants without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639991
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 414 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 245 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 434 m (5 min)
RestauraceU Holiše
🚶 297 m (4 min)
LékárnaLékárna Osadní
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 608 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 760 m (9 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 123 m (1 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.