Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyKafkova, Praha - Dejvice

Kafkova, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné34 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nově a zcela zrekonstruovaný byt 3+1 u klidného náměstí Wuchterlova mezi metrem Dejvická a Hradčanská, nedaleko Pražského Hradu, částečně zařízený. Nachází se v 1. patře (s výtahem) bytového domu z počátku 20. století. Byt se skládá z prostorné vstupní haly s vestavěnou skříní a dveřmi do všech místností. Do vnitrobloku je orientována pouze jedna samostatná ložnice. Další tři místnosti jsou orientovány do ulice Kyjevská, dvě z nich jsou průchozí. Kuchyně v jedné z místností s půvabných arkýřem je plně vybavena novými spotřebiči – indukční deskou, troubou, myčkou i digestoří, velkou lednicí. Koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem má možnost napojit pračku. Taková možnost je i v jedné ze dvou komor. V bytě jsou 2 samostatné toalety s bidetovým elektrickým prkénkem. Podlahy pokrývají částečně kvalitní parkety, plovoucí podlaha a dlažba. Byt je relativně nenáročný na provoz, ohřev vody i topení je v bytě zařízeno plynovým kotlem s 50 l nádrží na předehřev. Celkové náklady na poplatky a energie se tedy pohybují kolem 4.500 Kč/měs. V domě je společná televizní anténa i možnost UPC (Vodafone) a O2.

Newly and completely renovated apartment 3 + 1 at the quiet Wuchterlova square between the Dejvická and Hradčanská metro stations, near Prague Castle, partially furnished. Located on the 1st floor (with elevator) of an apartment building from the early 20th century. The apartment consists of a spacious entrance hall with a built-in wardrobe and doors to all rooms. Only one separate bedroom is oriented to the courtyard (it is not possible to see the apartment from the inner garden). The other three rooms are oriented to Kyjevská Street, two of which are connected. The kitchen in one of the rooms with a charming bay window is fully equipped with new appliances - induction hob, oven, dishwasher and hood, large refrigerator. The bathroom with sink and shower has the possibility to connect a washing machine. Such a possibility is also in one of the two chambers. The apartment has 2 separate toilets with bidet electric board. The floors are partially covered with parquet, floating floor and tiles. The apartment is relatively easy to operate, water heating and heating in the apartment is equipped with a gas boiler with a 50 l tank for preheating. The total costs for fees and energy are therefore around CZK 4,500 / month. The house has a common TV antenna and the possibility of UPC (Vodafone) and O2. The apartment includes a cellar. Opposite the house is an underground parking lot with the possibility of renting a parking space. In the vicinity of the apartment is all civic amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640065
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKafkova
🚶 199 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚶 198 m (2 min)
ObchodJečmínek pekářství cukrářství
🚶 289 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 261 m (3 min)
RestauraceU Pošty
🚶 200 m (2 min)
LékárnaDejvická lékárna
🚶 300 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola Arabesque
🚶 696 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 212 m (3 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 481 m (6 min)
Hřiště
🚶 183 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.