Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyDělnická, Praha - Holešovice

Rezervováno
Dělnická, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 700 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nový byt 2+kk (54,5 m2 plocha bytu + 15m2 terasa + 34m2 zahrada) vhodný zejména k dlouhodobému pronájmu. Z obou pokoju muzete vejit na prostornou predzahradku a relaxovat. Byt je v moderním bytovém komplexu s výbornou občanskou dostupnosti a v širším centru.

Byt se nachází v přízemí s okny do uzavřeného vnitrobloku a je doplněn o unikatni předzahrádku. Je mimořádně světlý s orientací oken na jih. Do vnitrobloku mají přístup pouze obyvatelé areálu.

Obývací pokoj (27m2) je spojený s moderně zařízeným kuchyňským koutem ve skandinávském stylu. Z obývacího pokoje vedou na terasu a zahrádku široké dvoukřídlé prosklené dveře a francouzská okna.

Z kuchyňské linky půdorysu „U“ je vidět přímo na zahradu. Je doplněna o lednici s mrazákem, myčkou, mikrovlnou troubou, horkovzdušnou troubou, indukční plotýnkou, elegantní černou digestoří a podsvícenými prosklenými skříňkami. Kuchyn je vcetne nadobi.

V ložnici (12m2) umístěno dvojlůžko (140 cm), pracovni stul, komoda a prosklené vitrýny. Z ložnice je možný vstup na terasu a zahrádu. Šatní skřín je umístěna na chodbě. Prémiová koupelna je vybavená od výrobce Villeroy & Boch s vanou a pračkou. Záchod je umístěn v koupelně a je doplněn o bidetovou sprchu.

Na prosklených dveřích i oknech je umistěna venkovníí roleta s elektrickým ovládáním zevnitř. Umožňuje tak bezpečné zajistění bytu.

Parkování je možné na ulici u domu.

V bytě je zaveden vysokorychlostní internet od CETIN.

Tramvaj 3 min. Metro 13 min pěšky. supermarkety do 4 min. V okolí se nachází mnoho restaurací a kulturních zařízení (DOX, Vnitroblock, La Fabrika).

Lokalita Holešovic se velmi rychle rozvíjí a je velmi blízko centra (na Náměstí republiky 13 min tram).

Uvnitř není umožněno kouřit.

Poplatky jsou 2 800 Kč bez elektřiny a internetu.

Byt je k dispozici okamžitě. Lze domluvit dovybavení některými prvky (závěsy, sedacka). Prohlidku lze udelat i pres videohovor.

New apartment with beautiful garden and terrace (54.5 m2 apartment + 15 m2 terrace + garden 34 m2). 2 rooms both with direct entry to the garden. Garden is placed in very calm courtyard with south orientation. The courtyard is accessible only for the tenants through locked doors.

The apartment is on ground floor. One large living room with Scandinavian kitchen corner and with furnished bedroom. Parking is available on the street.

The district is trending, nearby is a number of restaurants and modern cultural institutions. Well accessible by metro, tram or bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640367
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 11. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOsadní
🚶 12 m (0 min)
PoštaPraha 74
🚶 73 m (1 min)
Obchod
🚶 98 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 218 m (3 min)
RestauraceThanhTam Asia food
🚶 38 m (0 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 113 m (1 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 174 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 326 m (4 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 570 m (7 min)
Hřiště
🚶 236 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.