Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Roháčova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme Vám krásně zrekonstruovaný a částečně zařízený 2+1 (cca 62 m2 včetně balkonu - cca 6 m2) s designovými krbovými kamny situovaný ve čtvrtém patře velmi hezkého domu s výtahem na Praze 3 - Žižkov, ulice Roháčova. Byt se sestává z předsíně, obývacího pokoje spojeného s jídelním prostorem, malé kuchyně umístěné v samostatné místnosti (se spotřebiči včetně lednice, indukční varné desky, trouby a myčky), prostorné ložnice s vestavěnými skříněmi téměř po celé délce ložnice, z koupelny se sprchovým koutem a oddělenou toaletou, z praktické komory s vestavěnými policemi a z prostorného balkonu.

Jedná se o výborně dostupnou lokalitu – autem do centra 10 minut kousíček od domu zastávka autobusů Černínova a nedaleko tramvajové zastávky Biskupcova. Byt je velmi slunný a tichý a obklopen parky (zejména Parukářkou a Vítkovem) Veškerá občanská vybavenost v okolí.

Zařízení v bytě částečně zůstává - vestavěná skříň; vybavení kuchyně, knihovna s polstrovanou lavicí, vybavení balkonu. Možné ponechat televizi.

Nájemné činí 15.500 Kč + 4.000 Kč měsíční poplatky na správu bytu a energie (mimo internet) a kauce ve výši 30.000 Kč.

1139/5000

We offer you a beautifully renovated and partially furnished 2 + 1 (approx. 62 m2 including a balcony - approx. 6 m2) with a designer fireplace situated on the fourth floor of a very nice building with an elevator in Prague 3 - Žižkov, Roháčova street. The apartment consists of an entrance hall, living room with dining area, small kitchen located in a separate room (with appliances including refrigerator, induction hob, oven and dishwasher), spacious bedroom with fitted wardrobes along the entire length of the bedroom, bathroom with shower and a separate toilet, a utility room with built-in shelves and a spacious balcony.

It is a well-accessible location - by car to the center 10 minutes near the house bus stop Černínova and near the tram stop Biskupcova. The apartment is very sunny and quiet and surrounded by parks (especially Parukářka and Vítkov). All civic amenities in the area.

The equipment in the apartment partially remains - built-in wardrobe; kitchen equipment, library with padded bench, balcony equipment. Possible to keep the TV.

The rent is CZK 15,500 + CZK 4,000, monthly fees for the administration of the apartment and energy (outside the Internet) and a deposit of CZK 30,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640421
Dispozice2+1
Dostupné od23. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstroměčská
🚶 160 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 270 m (3 min)
Obchod
🚶 244 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 452 m (5 min)
RestauracePohádka
🚶 133 m (2 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 241 m (3 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 325 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 505 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 348 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 258 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.