Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyDěkanská Vinice I, Praha - Nusle

Děkanská Vinice I, Praha - NusleMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Světlý byt přímo na metru C.

Cihlový dům z třicátých let minulého století se nachází přímo u vstupu do Metra C - Pražského povstání, kde se nachází také autobusová zastávka a v docházkové vzdálenosti je také tramvaj. Před domem možnost placeného parkování, pro rezidenty Prahy 4 s parkovací kartou zdarma. Dům prošel rekonstrukcí fasády, oken a chodeb včetně vnitřních rozvodů plynu a elektřiny.

Byt má celkovou plochu 54 m2 a nachází se v prvním patře (druhé podlaží). Byl před dvěma lety částečně zrekonstruován - renovace parket v obývacím pokoji, rekonstrukce záchodu, výmalba celého bytu, výměna dveří a plynového topení. Orientace oken: jih a jihozápad.

Původní kompozice bytu 2+kk byla původním majitelem změněna na 2+1. Vzniklý pokoj (8 m2) je vhodný buď jako dětský pokoj, pracovna nebo ložnice. Na chodbě se nachází záchod, spíž a vstup na balkon. Balkon je na straně do klidné ulice (1,6 m2). Do koupelny je vstup z kuchyně, která je v centru bytu. Největší pokoj disponuje plochou cca 22 m2. Je velmi světlý a prostorný.

Byt je plně vybaven nábytkem, pokud nebudete část vybavení chtít, dohodneme se na řešení.

The brick house from the 1930s is located directly at the entrance to Metro C - Pražského povstání, where there is also a bus stop and within walking distance is also a tram. In front of the house is paid parking or for free for residents of Prague 4 with pariking card. The house has undergone a reconstruction of the facade, windows and is now finishing the renovation of the hallway, including internal gas and electricity.

The apartment has a total area of ​​54 m2 and is located on the first floor. It was partially renovated two years ago - renovation of the parquet in the living room, reconstruction of the toilet, painting of the whole apartment, replacement of doors and gas heating. Window orientation: south and southwest.

The original composition of the 2 + kk apartment was changed to 2 + 1 (by the previous owner). The created room (8 m2) is suitable as either a children's room or a small bedroom. In the hallway there is a toilet, pantry and entrance to the balcony. The balcony is on the side of a quiet street and is 1.6 m2 wide. The bathroom is accessed from the kitchen, which is in the center of the apartment. The largest room has an area of ​​about 22 m2. It is very bright and spacious.

The apartment is fully furnished. The small room is currently equipped with furniture for a child's room. If there is a bedroom, we will fully vacate the room. If you do not want part of the equipment, we will agree on a solution.

The apartment is ideal for a couple or a young family with a small child (personally tested).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641023
Dispozice2+1
Dostupné od25. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPražského povstání
🚶 27 m (0 min)
PoštaPraha 4
🚘 1 291 m (2 min)
ObchodPekařství MAM Hostovice
🚶 66 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 254 m (3 min)
RestauraceU Šišků
🚶 191 m (2 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 208 m (2 min)
ŠkolaPlamínkové
🚶 567 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola 4 pastelky
🚶 294 m (4 min)
SportovištěSportovní hala Děkanka
🚶 204 m (2 min)
Hřiště
🚶 146 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.