Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 76 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi krásný slunný byt s balkónem s výhledem na Staré Město, Malou Stranu a Pražský hrad, v moderním rezidenčním komplexu Rezidence Riegrovy sady (přímo u vstupu do parku Riegrovy sady). Dispozičně skvěle řešený byt má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním pultem, ložnici a chodbu vybavenou vestavěnými skříněmi s dostatkem úložného prostoru, dále koupelnu s vanou se sprchovou zástěnou a samostatnou toaletu. V komplexu je k dispozici 24/7 recepce s ostrahou, k bytu dale náleží vlastní podzemní parkovcí místo a sklep, k dispozici je také společná kočárkárna. Byt je vybaven pračkou, sušičkou, myčkou, mikrovlnnou troubou, TV, videotelefonem napojeným na recepci, výkoným fiber internetem (50MBPS).

Apartment Details:

Located in the vibrant & attractive district of Vinohrady, an immensely comfortable, contemporary apartment with luxurious finishes & appliances in a purpose built secure development, with private underground parking & concierge, and glorious panoramic views of Prague. Large, light-filled living space divided between living and dining areas with floor to ceiling windows, huge Italian leather sofa, flat-screen TV with DVD player, and European satellite connections available. The apartment also has fibre-optic enabled Wi-Fi delivering fast internet connections. Kitchen & dining area consisting of designer modern kitchen with oversized stone counter top, bar and matching leather bar stools. Fully equipped with kitchen equipment and utensils as required. Large bedroom with Grand/Super King size solid oak bed (180cm*200cm), with Per Dormir mattresses for ultra –comfort; 3.2m of floor to ceiling built in wardrobes, with pull out drawers, and glass sliding doors. Large entrance hall with floor to ceiling built in cupboards, providing large amounts of storage. Separate WC and Bathroom equipped with bath, shower and dual tap sink, and large mirror doored vanity cabinet, as well as large capacity separate Siemens washer and dryer.

Facilities:

- Secure Gated Entrance

- Concierge - 24/7 reception

- Secure Underground Private Parking Space

- Maintained Gardens & Grounds

- Elevator

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641793
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 0 minut autem
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 441 m (5 min)
PoštaPraha 24
🚘 782 m (1 min)
ObchodŽabka
🚶 676 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 342 m (4 min)
RestauraceKrakora
🚶 152 m (2 min)
LékárnaLékárna AGEL
🚶 425 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Na Smetance
🚶 506 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 525 m (6 min)
Sportoviště
🚶 771 m (9 min)
Hřiště
🚶 596 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.