Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu nezařízený 1+1 na Letné. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, novou lednicí a plynovým sporákem. V koupelně je umyvadlo a nový sprchový kout. Obytná místnost má dvě okna do ulice. Okna jsou nová, dřevěná, takže perfektně těsní. Topení plynové - VAW, v koupelně topný žebřík. K bytu náleží uzamykatelná komora na chodbě - cca 1 m2 (možnost uložení kola, lyží apod) + sklepní kóje v čistém, suchém sklepě (cca 4m2). Byt se nachází ve druhém patře nově zrekonstruovaného (2019) činžovního domu s výtahem. K dispozici je také dvůr ve vnitrobloku, který by měl na jaře projít kompletní revitalizací. Elektrika a plyn budou převedeny na nájemce a nejsou součástí uvedeného nájemného. Max. 2 osoby.

Unfurnished apartment in Letná. 1 kitchen. + 1 living room The kitchen is equipped with a kitchen counter, a new refrigerator and a gas stove. The bathroom has a sink and a new shower stall. The living room has two windows to the street. The windows are new, wooden, so the insulation is perfect. Gas heating - VAW, heating ladder in the bathroom. The apartment includes a lockable chamber in the corridor - about 1 sqm (possibility of storing a bike, skis etc) + basement cubicles in a clean, dry cellar (about 4sqm). The apartment is on the second floor of a newly renovated (2019) apartment building with an elevator. There is also a court yard which is expected to undergo full revitalisation in the spring. Electricity and gas bills will be transferred right to the tenant and are not part of that rent. Max. 2 people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu643701
Dispozice1+1
Dostupné od20. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenická
🚶 148 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 518 m (6 min)
Obchod
🚶 79 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 185 m (2 min)
RestauraceVysmátý žabák
🚶 101 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 203 m (2 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 320 m (4 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 789 m (8 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 186 m (2 min)
Hřiště
🚶 566 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.