Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 81 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Sekaninova, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena8 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký prostorný byt 5. předposledním patře z velké části zrenovovaného činžovního domu u parku Folimanka. Nový výtah, nové rozvody el., plynu, slaboproudu, čipy, nová fasáda, nová střecha, interiéry z 90% nové - ještě je potřeba nalakovat dveře na balkony a bytové. Z bytu je nádherný pohled do parku Folimanka. V blízkosti -5 minut lehké chůze- jsou zastávky tramvají 11,7,24,18, a pěšky 10 minut na metro Vyšehrad nebo metro Karlovo náměstí 2 stanice tramvají. V blízkosti obchody, škola, školka, dětské hřiště přes ulici, sportovní hala Folimanka.

V bytě je zaveden plyn a zatím je karma a wavky. Přeměnu na plynový kotel a rozvod topení přes radiátory není problém a jsem ochoten zde i nějaké menší spoluúčasti. Do fondu oprav se platí momentálně 850 Kč měsíčně. Platby za služby jako odpad, výtah, úklid, osvětlení společných prostor v domě vychází na částku 120 - 150 Kč na měsíc a osobu. Výhled, který se z bytu nabízí je k nezaplacení. Málokteré domy v těchto cenových relacích mají tak hezký výhled z bytů a přitom jsou v blízkosti centra. K Národnímu divadlu po náplavce pěšky za 25 minut. Zahrada Ztracenka, Vyšehrad, nábřeží, Grébovka (Havlíčkovy sady), nám. bří Synků, vše v blízkosti. Parkování před domem pro rezidenty, ale i pro hosty není problém najít místo na parkování v blízkosti.

Dům se nachází na rozhraní Prahy 2 a 4 a proto i cena je nižší než za rohem, kde se pohybují ceny za m2 kolem 120 000 Kč. Byt, který nabízíme, jsme měli vždy dobře pronajatý (nájem cca 270 Kč/m2). Prodáváme z důvodů covidové situace v Evropě, protože žijeme v cizině a je obtížné obstarávat vše na dálku. V prodeji máme i menší byty a je obtížné zajišťovat si nájemce v těchto dobách, kdy se nesmí cestovat.

Nice spacious apartment on the 5th penultimate floor of a large part of a renovated apartment building near Folimanka Park. New elevator, new electrical, gas, low current distribution, chips, new facade, new roof, 90% new interiors - it is still necessary to paint the doors to balconies and apartments. The apartment has a beautiful view of the park Folimanka. Near -5 minutes easy walk- there are tram stops 11,7,24,18, and 10 minutes walk to the metro Vysehrad or metro Karlovo namesti 2 tram stops. Near shops, school, kindergarten, playground across the street, sports hall Folimanka.

The apartment has gas and so far there is karma and wavky. Conversion to a gas boiler and heating distribution via radiators is not a problem and I am willing to have some minor contributions here. The repair fund is currently paid CZK 850 per month. Payments for services such as waste, elevator, cleaning, lighting of common areas in the house is based on the amount of 120 - 150 CZK per month and person. The view offered from the apartment is priceless. Few houses in these price ranges have such a nice view from the apartments and yet are close to the center. To the National Theater on the river bank in 25 minutes. Garden Ztracenka, Vyšehrad, embankment, Grébovka (Havlíčkovy sady), nám. sons of the Sons, all nearby. Parking in front of the house for residents, but also for guests is not a problem to find a parking space nearby.

The house is located on the border of Prague 2 and 4 and therefore the price is lower than around the corner, where prices per m2 are around 120,000 CZK. The apartment we offer has always been well rented (rent approx. 270 CZK / m2). We sell because of the covid situation in Europe, because we live abroad and it is difficult to procure everything remotely. We also have smaller flats for sale and it is difficult to secure a tenant during these times when travel is not allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644093
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 328 m (4 min)
PoštaPraha 416
🚘 1 131 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 271 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 466 m (6 min)
RestauraceKaravela
🚶 206 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 370 m (4 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 655 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 687 m (8 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 324 m (4 min)
HřištěFolimanka
🚶 171 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.