Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyToruňská, Praha - Bohnice

Toruňská, Praha - BohniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné13 672 Kč

+ Poplatky za služby3 414 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Pronájem bytu 2KK od 1.4.2021 vhodný pro pár. Neakceptujeme kuřáky ani domácí mazlíčky, je nám líto. Rozměry bytu 59.29m2 s lodžií je to 67.76m2. Panelový dům v 1. nadzemním podlaží. Plně vybavený nábytkem, lodžie nově zasklená. V budově výtah. Parkování před domem možné - žádné modré zóny. Byt je vytápěn ústředním topením - 2x radiátor v obývacím pokoji, 1x radiátor v ložnici. Teplo se snadno udržuje i díky zateplenému balkónu. Je to slunný byt s hodně světlem. Byt je po rekonstrukci od r. 2016, jen zůstalo původní zděné jádro v koupelně a na WC. V bytě se nachází spoustu úložných prostorů - velká skříň v předsíni, velká šatní skříň v ložnici, úložný prostor v otevírací posteli, knihovna a psací stolek s šuplíky v obýváku, velký botník v uzavíratelné skříni na chodbě. Přes karanténu jsme také nakoupili domácí fitness - osa se zátěží, kotouče 2x15kg 2x10kg 4x2.5kg, jednoručky, posilovací gumy, nafukovací míč, atd. je možné ponechat po předchozí domluvě. 2x zrcadlo v předsíni a v koupelně. V bytě je k dispozici trouba, velká myčka na nádobí, pračka, mop na vytírání, vysavač, kuchyňské spotřebiče, veškeré nádobí, velká lednice s mrazákem. Je možné nechat také 2x horská jízdní kola - dámské a pánské za měsíční poplatek. Byt vhodný na práci z domova. 1x prostorný pracovní stůl a pracovní židlí a 1x jídelní stůl v případě dvou pracujících lidí na home office. Součástí bytu je i čistička vzduchu. Pro dámy je v ložnici stolek na kosmetiku a každodenní líčení. Gauč je možné rozložit na přespání pro návštěvy. 1x křeslo. Květiny jsou také součástí bytu, 2 prostorné police u dveří na balkon. Ventilátory na odvětrávání v bytě umístěny v koupelně a na WC.

Nájem činí: 13672 vč všeho vybavení viz fotografie, elektřina: 550, SIPO + poplatky (voda, teplo, TUV, SV, úklid, energie společných prostor, odpadky,, provozní režie, rozhlas): 2684+135+45, celková cena za pronájem 17086CZK za měsíc. Kauce jsou 2x nájmy 34000CZK. Internet není v ceně a je potřeba si zařídit - možná domluva předem, abyste ho tu už měli při nastěhování.

Byt je k dispozici oficiálně od 1. dubna, nicméně předání a podepsání smlouvy možné ke konci března - poslední víkend. 2x klíče od vchodových dveří a od hlavních dveří domu.

V blízkosti se nachází zastávka Podhajské pole a Katovická, autobus 177, 200 nebo 152 - je to cca 10minut na červené metro - Kobylisy. Noční spoje každých 20 minut z centru města.

2 minuty od domu je Lidl, 1 minutu večerka, 10min pěšky je to do obchodního centra Krakov, kde je spoustu obchodů, sauna, fitness a mimo jiné i Billa. Je možné také docházet do Albertu, který je cca 10min pěšky opačným směrem k bohnickému areálu.

Sídliště Bohnice je klidná lokalita obklopená Čimickým hájem, cyklostezkami, botanickou zahradou a hezkou přírodou. Jsou tu skvělé trasy na běhání a na kolečkové brusle dole u Vltavy, cca 2km od domu. Okolí je přátelské, žádné problémy se sousedy. V blízkosti také Aquacentrum Šutka chůzí 10 minut. Dětské hřiště přímo před domem.

Muj email: zuzamkaa@gmail.com

Telefon 602 870 860

Rent of flat 2KK since 1st April 2021. Suitable for couple. We do not accept smokers nor animals, we are sorry that is a strict rule. The flat is 59.29m2 including the balcony 67.76m2. It is a panel house in the 1st up floor. It is fully furnished, the balcony is with glass windows. The elevator is in the house. Parking in front of house is possible. The flat has central heating. 2x heaters in the living room and 1x sleeping room. The heat is is easy to make, also because of the closed balcony. It is a sunny flat with a lot of light. The flat is after reconstruction since 2016 except the bathroom and WC. There are quite a lot of space - 1x big closet in a sleeping room, space in the bed - possible to open. 1x huge closet in the hall including space for shoes. The library space in the living room and closet for books etc. We also equipped the flat with home fitness - we have got weights see the picture, possible to leave it here for your upon the agreement. 2x mirrors in the hall and bathroom. In the flat we have oven, dishwasher, fridge with freezer, washing machine, vacuum cleaner, cleaning equipment etc. It includes all the dishes and kitchen equipment as well. We can leave for you 2x bicycles for a monthly fee. This home is suitable for work from home office - 1x worktable with chair and dining table also possible to use - ideal for 1 or 2 people working from home even. We have the air cleaner and flowers to stay here, For ladies there is a cosmetic table ready to use every morning in the sleeping room.

The flat rent fee is: 13672 including all the equip see picture, electricity: 550, SIPO (water, heating, TV, SV, Cleaning, Energy, Bins, Repair) : 2684+135+45, the total amount 17086CZK per month. The caution is 34000CZK.The flat is available since 1st of April officially but possible to hand out the keys and papers at the end of March already. 2x keys from the house doors and main doors from downstairs. Internet must be on you, no problem to meet before and arrange it up front.

In the closest nearby we have bus stop Podhajske pole, Katovicka buses n. 177, 200, 152. It takes 10 minutes to red metro Kobylisy. The night buses every 20 minutes from a city center. 2 minutes walk from home we have Lidl, 1 minute walk Vietnamese little shop, 10minutes walk is shopping mall Krakov with a lot of shops, sauna, fitness and Billa also. 10minutes walk on the other side is Albert shop. Bohnice is a great peaceful location with nature around, Vltava 2km away, great for running, rolls skating, walks etc. Playground in front of the house. Aquacentrum Šutka for swimming 10minute walk from house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644714
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKatovická
🚶 169 m (2 min)
Pošta
🚶 571 m (7 min)
ObchodLidl
🚶 221 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 491 m (3 min)
RestauraceClub Troja
🚶 552 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 418 m (5 min)
Škola
🚶 648 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 428 m (5 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚶 688 m (8 min)
Hřiště
🚶 85 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.