Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyVojenova, Praha - Libeň

Vojenova, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Prostorný byt 3+kk se zimní zahradou v novostavbě (kolaudace konec roku 2016) nedaleko metra a Vltavy. Kromě zimní zahrady náleží k bytu i balkon, sklep a podzemní garáž. Dostatek světla díky velkoformátovým oknům, praktické uspořádání, nadstandardní vybavení s designovými prvky (italské tapety Glamora, designová svítidla). Dostupný od 1. 4. 2021.

Byt má celkovou plochu 102 m2 (91,6 m2 samotný byt, 10,8 m2 zimní zahrada) a je umístěn v 1. patře (2. nadzemním podlaží). Jeho dominantou je velký obývací pokoj (36 m2) s kuchyňským koutem. Německá kuchyň Bauformat je vybavená spotřebiči Siemens. V obývací části je dýhovaný nábytek vyrobený na míru. Zimní zahrada je od obývacího pokoje je oddělena velkými posuvnými okny a v současné době funguje jako pracovna.

Dvě ložnice mají přibližně stejnou plochu (13,8 a 13 m2), větší z nich je vybavena vestavnou skříní a komodou. Dále je v bytě koupelna (včetně pračky a sušičky Siemens), oddělené WC, chodba s vestavěnou skříní a komora. K bytu dále náleží balkon (9,4 m2), sklep (3,7 m2) a nadstandardně velká podzemní garáž (uzavřené parkovací stání).

Přestože je byt jen 3 minuty chůze od stanic metra a tramvaje Palmovka, není zde velký hluk ani od tramvají ani od aut. Přímo před domem je privátní dětské hřiště. V blízkém okolí dětské hřiště s vodními prvky, Thomayerovy sady, cyklostezka až do Tróji, říčka Rokytka. Všechny obytné místnosti i zimní zahrada jsou vytápěny podlahovými konvektory (ústřední topení), náklady na vytápění jsou velmi nízké. K dipozici je velmi rychlé internetové připojení optikou. Zálohy na služby (voda, teplo, odpad, provoz SVJ a další služby) pro tři osoby cca 5000 Kč měsíčně.

Spatious apartment 3+kk with sunroom in new building (completed in 2016) near Metro and Vltava river. The aparment comes with balcony, cellar and underground garage. Large floor to ceiling windows provide enough natural light, the appartment has practical layout and premium equipment with design elements (italian wallcoverings Glamora, design lights). Available from 1. 4. 2021.

The apartment has 102 m2 in total (91,6 m2 main area, 10,8 m2 sunroom) and is placed on 1st floor above ground. Large living room with kitchen corner (36 m2) is its dominant feature. German kitchen Bauformat is equiped with Siemens appliences. There is custom built-in furnitre in the living area. Sunroom is separated from the living room by large sliding window and is currently used as a study.

Two bedrooms are of similar size (13,8 a 13 m2), the larger one has built-in wardrobe and dresser. Furthermore, there is bathroom (including Siemens washer and dryer), separate WC, hallway with built-in wardrobe and closet. The aparment also comes with balcony (9,4 m2), cellar (3,7 m2) and extra large underground garage (enclosed parking space).

Although the apartment is located just 3 minutes by foot from the metro and tram stations Palmovka, it is very quiet. There is a private playground in the backyard of the house. Close by is large playground with water features, park Thomayerovy sady, major cycle route and rivulet Rokytka. All rooms, including the sunroom are heated using floor convertors (central heating), heating expenses are very low. High-speed fiber internet is available. Monthly prepayments for services (watter, heating, waste disposal, SVJ operations) for three people about 5000 czk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644869
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDDivadlo pod Palmovkou
🚶 170 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 699 m (8 min)
ObchodPotraviny - Cigarety - Alkohol - Nápoje - Ovoze - Zelenina
🚶 185 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 204 m (2 min)
RestauraceTankovna Palmovka
🚶 213 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 205 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 379 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 699 m (8 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 489 m (6 min)
Hřiště
🚶 37 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.