Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyKomunardů, Praha - Holešovice

Rezervováno
Komunardů, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby6 100 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


Pronajmeme krásný světlý byt s velkými okny, se dvěma koupelnami a dvěma balkóny o dispozici 3+kk a celkové rozloze 91 m2. Nad rámec rozlohy k bytu náleží sklep a parkovací místo. Byt se nachází ve 3. patře v klidném vnitrobloku v budově Jubileum House (postaven v roce 2014) přímo u tramvajové zastávky Dělnická. Ve vnitrobloku je krásný soukromý park. Byt bude pronajímán částečně vybavený - k dispozici luxusní kuchyň od společnosti Hanák, velké skříně, pohovka a drobný nábytek. Do sklepa se vstupuje z garáží, ve kterých je k dispozici vlastní parkovací stání a společná kolárna. Případný pronájem bez parkovacího stání bude se slevou. Celý objekt má kamerový systém a noční ostrahu. Byt je v budově C, žádná okna nevedou na ulici. Západní strana je orientovaná do vnitrobloku a východní část na sousední budovy. Byt bude k dispozici od konce února (možná poloviny). Preferujeme dlouhodobý pronájem. Byt je striktně nekuřácký.

We rent a beautiful bright apartment with large windows, two bathrooms and two balconies with a layout of 3 + kk and a total area of ​​91 m2. In addition to this area ​the apartment has a cellar and a parking space. The apartment is located on the 3rd floor in a quiet courtyard in the Jubileum House building (built in 2014) right next to the Delnicka tram stop. The building has a beautiful private park. The apartment will be rented partially furnished - there is a luxury kitchen from Hanák, large wardrobes, sofa and small furniture. The cellar is entered from the garages, where there is a private parking space and a common bike shed. Rental without a parking space will be at a discount. The whole building has a camera system and night security guard. The apartment is in building C, no windows lead to the street. The west side is oriented to the courtyard and the east part to the neighboring buildings. The apartment will be available since end of February (possibly mid-February). We prefer long-term rental. The apartment is strictly non-smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu645223
Dispozice3+kk
Dostupné od27. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 32 m (0 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 322 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 10 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 91 m (1 min)
RestauraceU Zlatého slunce
🚶 130 m (2 min)
LékárnaPilulka
🚶 27 m (0 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 280 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 243 m (3 min)
SportovištěZdravý Styl 98
🚶 458 m (5 min)
Hřiště
🚶 224 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.