Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 132 m² bez realitkyPovltavská, Praha - Troja

Rezervováno
Povltavská, Praha - TrojaMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné34 500 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč
+ Poplatky za energie3 600 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem bytu 3+kk, 132 m2 (mezonet), třída B Loftový podkrovní byt v Trojském mlýně ze 17.století v klidné čtvrti Praha Troja, s výhledem na Trojský zámek a Vltavu. Klidné místo v přírodě na dohled od centra. V těsné blízkosti cyklostezka, ZOO Praha, Botanická zahrada, Stromovka, vodácký kanál, školka, základní škola, gymnázium, potraviny, restaurace pizzerie, viniční restaurant Salabka, viniční domek svatá Klára, OC Krakov, poliklinika Mazurská.

Doprava: tunel Blanka, BUS 112 na metro a vlak Holešovice, pěší lávka do Stromovky, přívoz na Dejvice/Podbabu, 1-2 garážová stání za 2500kč navíc, společný venkovní vyhrazeny parking pro dům v ceně.

Zařízený byt zahrnuje v 1.podlaží otevřená předsíň, obývací pokoj s krbovými kamny, jídelní kout, kuchyňský kout, koupelnu s vanou a WC a dětský pokoj/pracovnu. Ve 2.podlaží otevřenou ložnici s pracovním koutem, koupelnu – sprchový kout, WC. Pračka, klimatizace, videotelefon, myčka, lednice s mrazákem, sporák. Vířivá vana není v provozu – možná dohoda. Vytápění plynovým kotlem.

Krásné původní trámové konstrukce, podlaha parkety, celoprosklená vikýřová okna, sklep pro uložení dřeva a vína. V domě je recepce (6hod denně, příjem zásilek, zajišťování oprav), výtah, vstupní hala, posezení na zahradě před domem, venkovní vyhrazený parking.

Záloha 5900kč na společné služby energií. Na odběr elektřiny a plynu - převedení měřidel na nájemníka, hrazení záloh dodavateli energií přímo dodavateli.

K dispozici ihned.

Apartment for rent 3 + kk, 132 m2 (duplex), class B

Loft attic apartment in Trojský mlýn from the 17th century in a quiet part of Prague Troja, overlooking Troja Castle and the Vltava River.

Quiet place in nature within sight of the center.

In the immediate vicinity of the bike path, Prague Zoo, Botanical Garden, Stromovka, boating canal, kindergarten, primary school, high school, groceries, pizzeria restaurant, wine restaurant Salabka, vineyard house St. Clare, OC Krakow, Mazurská polyclinic.

Transport: Blanka tunnel, BUS 112 to metro and train Holešovice, footbridge to Stromovka, ferry to Dejvice / Podbaba, 2 garage spaces and common outdoor reserved parking for the house.

The furnished apartment includes an open hall on the 1st floor, a living room with a fireplace, a dining area, a kitchenette, a bathroom with a bathtub and a toilet, and a children's room / study.

on the 2nd floor open bedroom with work area, bathroom - shower, toilet. Washing machine, air conditioning, videophone, dishwasher, refrigerator, stove.

The whirlpool is not in operation. Gas boiler heating.

Beautiful original beam constructions, parquet floor, all-glass dormer windows, cellar for storing wood and wine.

The house has a non-stop reception (receiving shipments, providing repairs), elevator, entrance hall, sitting in the garden in front of the house, outdoor reserved parking.

The deposit for common services and energy consumption CZK 9,500 is paid separately. As well as payment for electricity and gas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647143
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha132
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Sklep 5 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZoologická zahrada
🚶 354 m (4 min)
PoštaPraha 71
🚘 1 154 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 773 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 387 m (5 min)
RestauraceU Lišků
🚶 379 m (5 min)
LékárnaBenu
🚘 2 412 m (5 min)
Škola1. Střední ScioŠkola
🚘 2 878 m (7 min)
Mateřská školaEkoškolka Rozárka
🚶 754 m (9 min)
Sportoviště
🚘 5 318 m (14 min)
Hřiště
🚶 208 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.