Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu 1+1 centrum Prahy/centre of Prague - od 1. 9. 2023. Jedná se o pěkný pokoj (16 m) s privátní plně vybavenou kuchyní (11 m) - sporák, kuchyňská linka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, příbory, nádobí.

Bytová jednotka je rozdělena na dvě části - 1+1 a 1+1, každá s vlastním zamykatelným vchodem. Sdílená je nově rekonstruovaná koupelna s WC a malá chodbička. V druhém bytě bydlí velice přátelský a klidný nájemník.

Byt je situován v centru (na Praze 1) nedaleko Národního divadla v ulici Spálená, 30 metrů od vstupu metra Národní třída žluté trasy B a tramvajové zastávky, odkud je pár minut spojení na Václavské náměstí. Hned téměř naproti domu je nové luxusní obchodní centrum Quadrio, v okolí je veškerá vybavenosti - obchůdky, restaurace, bary, večerky, Billa atd. Byt se nachází ve 2. patře domu a je plně zařízen (pračka, vysavač, nábytek).

Cena zahrnuje všechny poplatky - domovní služby, elektřina společných prostor, odpad, vodné, stočné, elektřina v bytě, plyn v bytě, základní internet.

Vstupní deposit je vratný při skončení nájmu.

Hledám milého spolunájemníka (1 osobu), který je čistotný, spolehlivý a nekonfliktní, tedy žádné noční párty. Preferuji dlouhodobější pobyt (min 6 měs).

I offer you a very nice private 1+1 from 1st September 2023. You can have a nice room (16 metres) with nice private kitchen (11 metres) - there are: refrigerator with freezer, stove, kitchen desk, microwave oven, kettle, dishes, cuttlery. The whole flat is divided into two parts - 1+1 and 1+1, each has private entrance. Bathroom with toilet is shared. In the other part there is very friendly and piecefull young tenant (male).

The apartment is in the centre (Prague 1) nearby The National Theatre in Spalena street, 30 metres from metro station Narodni trida (yellow line B) and tram stop, 3min to Venceslav square. Very close to new shopping centre Quadrio (30 metres).It is in the second floor and furnished.

The price includes all utilities = electricity, gas, water, building fees, garbage, basic internet. There is enter deposit.

I am looking for someone clean, one person, responsible and quiet i.e. no house parties, better non-smoker but if you dont smoke inside the flat, it is ok.

I prefer long term (at least 6 months).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu649323
Dispozice1+1
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNárodní třída
🚶 27 m (0 min)
PoštaPraha 28
🚶 668 m (8 min)
ObchodOh Deer Bakery
🚶 42 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 90 m (1 min)
RestauraceMy Wok & Sushi
🚶 47 m (1 min)
LékárnaPharmGo
🚶 99 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Mikulandská
🚶 167 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 514 m (6 min)
SportovištěContours Fitness
🚶 251 m (3 min)
Hřiště
🚶 522 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.