Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyU Parního mlýna, Praha - Holešovice

Rezervováno
U Parního mlýna, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


K pronájmu plně vybavený 1+kk + šatna v Holešovicích (ul. U Parního Mlýna) Praha 7.

Přímo od majitele, bez provize RK.

Ihned k dispozici / první nájemník.

Nabízím k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný plně vybavený 1+kk + šatna 30m2 v Holešovicích (ul. U Parního mlýna) Praha 7.

Byt je ve 3. patře rekonstruovaného a zatepleného domu, který je navíc i velmi dobře udržovaný, výtah je zde samozřejmosti. Podlahová plocha bytu činí 30m2. Byt je po kompletní rekonstrukci a zařízený novým nábytkem. Byli byste prvními nájemci. Moderní kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou deskou, menší myčkou a lednici. V obývací části je vyklápěcí postel, která zaručuje dostatek místa na spaní, a při zaklopení postele, i vzdušnost prostoru. Dále se zde nachází menší sedačka s konferenčním stolkem a kancelářský/televizní stolek. Na chodbě je zrcadlová skříň a menší šatna s regály, která nabízí dostatek úložného prostoru. V koupelně je sprchový kout a pračka, el. kotel pro ohřev vody funguje na noční proud. Okna jsou orientována do vnitrobloku, což zajišťuje naprostý klid.

Velmi žádaná lokalita, centrum je 8 min tramvají, metro Vltavská 4min. Byt se nachází pár minut od zastávky Maniny. V blízkosti je množství restaurací, kaváren, lékárna, pekárna, supermarkety, divadlo a další volnočasová místa. V pěší vzdálenosti od domu jsou krásné parky Stromovka a Letná. Holešovice se staly moderní pulzující čtvrtí, a byly zařazeny mezi 23 moderních okresů v Evropě.

Vratná kauce činí 20 000,- Kč.

Newly reconstructed and furnished Studio-flat for rent in Holešovice (U Parniho mlyna St) Prague 7

Direct from owner, NO AGENCY COMMISSION.

Available immediately / first tenant wanted

Proof of accommodation and reservation from abroad possible.

The apartment is located on the 3rd floor of a reconstructed very well-maintained building with elevator. The studio is newly reconstructed and completely furnished with new furniture, you would be the first to live there. In the modern kitchen corner, there is a ceramic glass cooker, dishwasher and a fridge. The living part of the room has a folded bed, that offers enough sleeping space, and after folding, an airy room. There is also a sofa with coffee table, pc/tv table. On the hallway there is a mirror wardrobe and a storage room with shelfs that offers storage space. In the bathroom there is a shower and a washing machine, elc. boiler for water heating works on night mode. Windows with internal block view and an excellent isolation (no street view - very calm and no noise).

Very demanded location, 8 minutes by tram from the very center of Prague and 4 minutes by tram to red line Metro stop Vltavska. The studio is located few minutes from Maniny tram stop. Directly around the house you will find restaurants, cafes, pharmacy, bakery, supermarkets, theater and other leisure places. In a walking distance from the house are beautiful parks Stromovka and Letna. Holesovice is the new trendy neighborhood with lot of facilities and business offices around, it has been listed among the 23 coolest districts in Europe.

Refundable security deposit is 20,000 czk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu662468
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 5. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDV Přístavu
🚶 255 m (3 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 734 m (9 min)
ObchodBilla
🚶 89 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 546 m (7 min)
RestauraceU nás
🚶 91 m (1 min)
LékárnaNa Maninách
🚶 427 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 491 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 1 172 m (2 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 335 m (4 min)
Hřiště
🚶 269 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.