Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný světlý byt o dispozice 2+kk v Holešovicích s parkovacím stáním v garáži. Byt se nachází v 5. patře ze 7, v novostavbě z roku 2008. Dům je ve velmi dobrém stavu, je zde upravený vnitroblok se vzrostlými stromy, travní plocha i květinové záhony a dětské hřiště, vnitroblok je uzavřený, přístupný pouze vlastníkům a nájemníkům.

Byt se pronajímá plně vybavený (kromě postele), orientovaný na jihozápadní stranu. Je zde vstupní chodbička s vestavěnou skříní, kde je umístěna pračka, dále je vstup do samostatné toalety s umyvadlem a následně se vchází do obývacího pokoje. Obývací pokoj má 28m2, je zde vestavěná kuchyňská linka s lednicí a mrazákem, myčkou a sporákem. Je zde dostatek úložného prostoru. Po levé straně je vestavěná knihovna, na stěně je zabudovaná televize na výsuvném držáku. Dále stůl a 4 židle, odkládací stoleček a pohodlný gauč s podnožkou. Na všech oknech jsou zabudované vnitřní rolety. Z obývacího pokoje se vstupuje na zažízenou útulnou terasu o velikosti 6m2, terasa je vybavena pohovkou a stolečkem s 2 židlemi, slunečníkem a truhlíky. V ložnici jsou vestavěné šatní skříně, zrcadlo, zatemňující žaluzie a síť proti hmyzu v okně. Z ložnice se vstupuje do světlé koupelny s vanou a umyvadlem. Je zde vestavěná sušička a odkládací skříňka s policemi.

K bytu náleží parkovací stání v horním zakladači jeho cena je 2.000Kč a není zahrnuta v ceně nájmu.

Vstup do domu je bezbariérový. Poplatky vycházejí na 3.800Kč – 1.080Kč elektřina, internet 430Kč a ostatní poplatky (voda, topení, atd) – 2.290Kč.

Byt k je k dispozici od 1.3.2022.

Přímo před domem je autobusová zastávka – 2 zastávky na metro Nádraží Holešovice. 500 m od domu je tramvajová zastávka Ortenovo náměstí – do centra 8 minut. Skvělá poloha, 100 m od řeky, kde se nachází komunitní zahrada, 2 km podél vody do Stromovky, v okolí je veškerá občanská vybavenost – restaurace, kavárny, moderní galerie DOX, banka, pošta, pražská tržnice, divadla – Jatka 78 a La Fabrika.

I am offering for long-term rent a beautiful bright apartment 2 + kk in Holešovice with a parking space in the garage. The apartment is located on the 5th floor of 7, in a new building from 2008. The house is in very good condition, there is a landscaped courtyard with mature trees, lawn and flower beds and a playground, the courtyard is closed, accessible only to owners and tenants.

The apartment is rented fully equipped (except for the bed), oriented to the southwest side. There is an entrance hall with a built-in closet, where the washing machine is located, there is also an entrance to a separate toilet with a sink and then you enter the living room. The living room has 28 square meters, there is a built-in kitchen with refrigerator and freezer, dishwasher and stove. There is plenty of storage space. On the left side there is a built-in library, on the wall there is a built-in TV on a pull-out holder. There is also a table and 4 chairs, a side table and a comfortable couch with a footstool. Internal blinds are built into all windows. From the living room you enter the furnished cozy terrace of 6m2, the terrace is equipped with a sofa and a table with 2 chairs, parasol and boxes. The bedroom has built-in wardrobes, a mirror and blackout blinds. From the bedroom you enter the bright bathroom with bath and sink. There is a built-in dryer and a storage box with shelves.

The apartment has a parking space in the upper stacker, its price is 2,000 CZK and is not included in the rental price.

The entrance to the house is barrier-free. Fees are based on CZK 3,800 - CZK 1,080 electricity, internet CZK 430 and other fees (water, heating, etc.) - CZK 2,290.

Apartment k is available from 1.3.2022.

There is a bus stop right in front of the house - 2 stops to the Nádraží Holešovice metro station. 500 m from the house is a tram stop Ortenovo namesti - to the center 8 minutes. Great location, 100 m from the river, where there is a community garden, 2 km along the water to Stromovka, all civic amenities in the vicinity - restaurants, cafes, modern DOX gallery, bank, post office, Prague market, theaters - Slaughterhouse 78 and La Fabrika .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu680515
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřívozní
🚶 106 m (1 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 454 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 476 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 769 m (9 min)
RestauraceCísařská zahrada
🚶 459 m (6 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 555 m (7 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka s.r.o.
🚶 413 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 676 m (4 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 686 m (8 min)
Hřiště
🚶 354 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.