Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 52 m² bez realitkyPoupětova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Poupětova, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 800 Kč

+ Poplatky za služby4 052 Kč
+ Vratná kauce35 600 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný, velmi světlý byt v 5. patře činžovního domu s výtahem u Ortenova náměstí. Velmi výhodná lokalita (v blízkosti centra i Stromovky) uprostřed Holešovic s perfektní občanskou vybaveností a dostupností MHD. Okna jsou orientována na jih do klidného zeleného dvora vnitrobloku.

Byt má 52m2 s dispozicí 1+1, oddělené wc a koupelnu s vanou. Byt je po rekonstrukci kompletně zařízen (chybí pouze pračka - můžeme dodat). Nová dřevěná okna. Prostorná kuchyňská linka s plynovým sporákem, troubou, myčkou, lednicí a mrazákem. Naproti lince klasická spíž. Součásti kuchyně je jídelna se stolem a židlemi. Nadstandardní úložné prostory v předsíni i v ložnici. Ložnice s king size postelí (šířka 180cm). Koupelna s vanou a přípojkou pro pračku. Možnost případného dovybavení po dohodě s pronajímatelem (např psací stůl nebo tv komoda).

Do uzamčeného zatravněného dvora se stromy mají přístup pouze obyvatelé domu (včetně nájemníků). Možnost sušení prádla.

Tento byt bychom rádi pronajali ideálně klidnému a spolehlivému páru na delší dobu. Nájem je 17 800,- Kč měsíčně. Poplatky za služby (topení, voda, výtah, odpady...) číní 4 052,- Kč měsíčně (jedna osoba) nebo 5 353,- Kč (dvě osoby). Zálohy na elektřinu a plyn jsou zhruba 500 - 1000 Kč měsíčně, převedou se na podnájemce a nejsou zahrnuty v ceně nájmu.

Byt pronajímá přímo majitel, neplatí se provize za zprostředkování a kauce činí výši dvou nájmů.

Byt nabízíme pouze přímým zájemcům, RK tedy, prosím, aby mě nekontaktovali.

We would like to offer for rent a bright and pleasant apartment located on the 5th floor of a building with an elevator, conveniently situated near Ortenovo náměstí. The location is highly convenient, being close to the city center and Stromovka park, nestled in the heart of Holešovice, a neighborhood recognized as one of the 10 coolest in Europe by The Guardian. The area boasts excellent amenities and easy access to public transportation. The apartment's windows face south, overlooking a tranquil, green courtyard.

Spanning 52 square meters, the apartment features one bedroom (1+1 layout), a separate toilet, and a bathroom with a bathtub. It has been refurbished and comes fully furnished and equipped. The spacious kitchen includes gas hobs, an oven, dishwasher, refrigerator, and freezer, along with ample pantry space. A dining table and chairs are also provided. Additionally, there is generous storage space in the bedroom and hallway. The bedroom is furnished with a king-size bed (180cm wide), and the bathroom includes a bathtub and space for a washing machine. The green courtyard with trees is exclusive to residents of the apartment building.

We are seeking to rent this apartment to a quiet and dependable couple for an extended period. The base rent is CZK 17,800 per month, with service fees totaling CZK 4,052 per month for one tenant or CZK 5,353 for two tenants, covering heating, water, elevator, waste collection, and other utilities. Monthly electricity and gas bills are approximately CZK 600 and are the responsibility of the tenant, not included in the rental price.

The apartment is offered directly by the owner, with no commission for mediation, and requires a deposit equal to one and a half month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684726
Dispozice1+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDOrtenovo náměstí
🚶 167 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 403 m (5 min)
ObchodSweet & Salty
🚶 31 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 216 m (3 min)
RestauraceAvion Street Café
🚶 71 m (1 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 219 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 234 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 675 m (8 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 333 m (4 min)
Hřiště
🚶 293 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.