Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyAmbrožova, Praha - Žižkov

Ambrožova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné18 700 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Úplně nové a originální bydlení! Chcete zkusit bydlení v loftu?

Přímí majitelé nabízí od 09. 01. 2022 k dlouhodobému pronájmu velmi moderně a originálně pojatý loftový byt 2+kk s balkonem v moderním areálu Rezidence Atmosféra s krásným výhledem.

Krásný, velmi světlý prosluněný byt o velikosti 2+kk s plochou 55 m² s velkými okny a prosklenými dveřmi pro přístup na balkon s plochou 3,4, m². Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu s možností pronájmu vlastního parkovacího stání ve vnitrobloku pod uzamčením za příplatek. Jedná se o novostavbu a pokud se pro byt rozhodnete, budete prvními nájemníky.

Při vstupu se nachází předsíň s místem pro zavěšení kabátů a oddělená toaleta s umyvadlem pro návštěvy. Vcházíte do obývacího prostoru s krásným výhledem a úplně novou moderní kuchyní s novými spotřebiči: indukční varnou deskou, odsavačem par, troubou, mikrovlnnou troubou s funkcí pečení, myčkou na nádobí a velkou lednicí s mrazákem. Nacházíte se ve velmi zajímavém obývacím prostoru s velkým oknem (trojsklo), které dosahuje rozlohy obou pater a umožňuje tak krásný výhled, ale zároveň soukromí díky elektrickým žaluziím. V obývacím pokoji je stěna obložená z původních cihel bývalé továrny, a zachovává tak charakter tohoto místa. Vidíte zde i původní zanechaný konstrukční prvek bývalé továrny (skelet). Z obývacího pokoje je přístup na balkon, kde můžete posedět.

Do mezipatra je přístup po kovovém industriálním schodišti s dřevěnými schodnicemi. Zde se nachází otevřený prostor pro ložnici a místo pro Váš psací stůl, vestavěné šatní skříně a koupelnu. V koupelně se nachází exkluzivní dlažba, velkorysá sprcha, toaleta, pračka a příprava na sušičku. Jsou zde masivní dřevěné parkety a dřevěné dveře. Byt je orientován na jih.

Dům je ekonomicko-ekologický, to znamená s nízkými náklady pro uživatele. Provozní náklady jsou 2.000 Kč/měsíc včetně topení, vody a internetu. Výše záloh na elektřinu záleží na Vaší spotřebě. Požadujeme kauci ve výši 2 nájmů.

Velká občanská vybavenost v okolí - restaurace, obchody, tramvaj (300 m), metro Jana Želivského (5 min.), obchodní centrum Flora (7 min.). Pokud Vás nabídka oslovila, nebo máte nějaké další otázky, neváhejte nás kontaktovat na emailu: pronajem@1627.cz nebo telefonním čísle 731 320 467.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu686930
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 1. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBasilejské náměstí
🚶 102 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 622 m (7 min)
Obchod
🚶 257 m (3 min)
BankamBank
🚶 413 m (5 min)
RestauracePizzerie Bambini
🚶 274 m (3 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 484 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 238 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 58 m (1 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 551 m (7 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 172 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.