Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Lublaňská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmu cca od konce prosince, nebo od 1.1. zařízený byt 2+1 (50m2) v centru Prahy, v dobrém stavu, Lublaňská ulice, Praha 2. Cca 40 m od stanice metra I.P.Pavlova, (dopravní tepna). 1.patro bez výtahu, okna do dvora i do ulice, východozápadní orientace. Společná malá předsíň se sousedním bytem, zde WC společné pro oba byty - viz. dále, jinak byt naprosto kompletní s plně vybavenou koupelnou (vana, pračka atd.), kuchyní(elektrický sporák-sklokeramická deska, velká lednice dobré energ. třídy (AA?)trouba, stůl dřez atd, a základním vybavením 2 průchozích pokojů, nyní se dvěma poslelemi (nyní,samozřejmě možnost změny, i ve fotografiích posílám různé úpravy pokojů jak tu byly) Vytápěno kvalitním centrálním plynovým kotlem. Cena měsíčního nájmu včetně služeb, energií, internetu 13.600 Kč pro 2 osoby a 12.400 v případě jedné osoby (v ceně již zahrnuty všechny zúčtovatelné zálohy, nic navíc nájemník už neplatí, přehled služeb a platby mohu poskytnout (vysvětlím běhěm prohlídky). Společná malá předsíň se vám líbit nebude, pokud budete mít nápad jak ji zvelebit, jsem pro. Preferuji dlouhodobý pronájem (min. na rok- čím déle tím lépe), kauce v hodnotě jednoho nájmu. Vhodné pro jednotlivce, mladý pár nebo studenty/ky (ale jeden pokoj je průchozí), maximálně 2 osoby, možné i pro cizince. Bydlím v sousedním bytě, žena 45 let, sama-předsíň byste sdíleli jen se mnou. Reference vám mohou poskytnout dosavadní nájemci, kteří se po 4 letech stěhují do vlastního bydlení s hypotékou. Vše v bytě je plně funkční, na jeho vybavení se lze dohodnout, obzvlášť u dlouhodobého nájmu. Preferuji spíše osoby bez zvířat (obzvlášť velkých), kočka je maximum:-). Byt a celý dům je tichý se slušnými nájemníky a má nová dobře těsnící okna, která z velké části odhluční hluk z ulice.. V okolí domu je pár restaurací, takže venku někdy v pozdních večerních hodinách hluk z ulice slyšet je. Doprava slyšet není. Dům je dobře zabezpečen. Prohlídky jsou možné po dohodě – nejlépe v odpoledních či večerních hodinách, možno i o víkendu. Zájemci pište prosím přímo na můj mail prod1@seznam.cz.

I want to rent from the end of December furnished apartment 2+1 (50 m2 ) in the centre of Prague, Lublaňská street, Prague 2 - Vinohrady, app. 40 m from the metro and tram stops I.P. Pavlova (Red line C). It is on the 1. floor without elevator, with common small hall with neighboring- my apartment. In this small hall is the toilet common for both flats - I live in the second flat, 45 years old woman (= only one person).In the apartment is everything what you need, including bathroom with bathtub, washing machine etc.. Total price of monthly rent, including all the services, energies and internet is 13.600 CZK for two persons, 12.400 for one person. I prefer long term lease (min.for a year-years) It is good for one person – man or girl, possible are also two girls, (students- but one room is walk through, so ideal for young couple). If you are interested, please write to e-mail: prod1@seznam.cz or use my phone +420605916200.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688198
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDI. P. Pavlova
🚶 145 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 413 m (5 min)
ObchodPaul
🚶 97 m (1 min)
BankaEqua Bank
🚶 186 m (2 min)
RestauraceU Možných
🚶 6 m (0 min)
LékárnaLékárna v Rumunské
🚶 128 m (2 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 331 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Čtyřlístek
🚶 399 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 473 m (6 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 540 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.